Meghalt az édesanyja, de az apja nagyon hamar becsajozott. Hogyan kellene viszonyulnia ehhez a kislánynak?
Figyelt kérdés
A kislány 12 éves volt mikor meghalt az édesanyja, 3 évig küzdött a rákkal. Az apa, bár szerette az anyukát kb 3 hónap múlva becsajozott. 1-2 hónapig titkolta a kislány előtt, de meghallotta a lány, hogy az apa hogyan ecseteli a haveroknak, hogy ilyen olyan jó nő, meg hogy mennyire szerelmes, meg hogy milyen vele az ágyban stb. A lánynak ez nagyon fájt, és utálja a nőt a mai napig. (5 év telt el kb) Az apa nem mutatta be a lánynak a nőt az évek folyamán, mert félt hogy nehogy nekiessen, mivel k*rva-ként emlegeti a nőt.
Szerintetek a kislány hibája, hogy nem tudta elfogadni a nőt, vagy az apáé, hogy nem figyelt a gyerekre?
2010. dec. 9. 13:53
41/43 anonim válasza:
Második válaszadó vagyok és eszembe jutott egy film amit még tizenévesen láttam. Az első szerelem Dan Akroyd főszereplésével.Vmi temetkezési vállalkozó az apa,tizenéves a lánya,hasonló sztori... Nem jut eszembe a pontos cime,de valami angol cime van... S a lány első szerelme meghal a méhek csipése miatt.. S a lány a barátnőhöz megy hogy Jaj vérzek odalent.Mert az apa nem világositotta fel...
42/43 anonim válasza:
Megvan a film címe: My girl 1 és 2. utolsó voltam
43/43 anonim válasza:
én megértem. nekem másfél éb után csajozott be apám, 17voltam mikor anyu meghalt, de én sem tudom elfogadni. nem utálom a nőt, de nem is fogadom el, nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!