Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt az édesanyja, de az...

Meghalt az édesanyja, de az apja nagyon hamar becsajozott. Hogyan kellene viszonyulnia ehhez a kislánynak?

Figyelt kérdés

A kislány 12 éves volt mikor meghalt az édesanyja, 3 évig küzdött a rákkal. Az apa, bár szerette az anyukát kb 3 hónap múlva becsajozott. 1-2 hónapig titkolta a kislány előtt, de meghallotta a lány, hogy az apa hogyan ecseteli a haveroknak, hogy ilyen olyan jó nő, meg hogy mennyire szerelmes, meg hogy milyen vele az ágyban stb. A lánynak ez nagyon fájt, és utálja a nőt a mai napig. (5 év telt el kb) Az apa nem mutatta be a lánynak a nőt az évek folyamán, mert félt hogy nehogy nekiessen, mivel k*rva-ként emlegeti a nőt.

Szerintetek a kislány hibája, hogy nem tudta elfogadni a nőt, vagy az apáé, hogy nem figyelt a gyerekre?

2010. dec. 9. 13:53
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nem, én a lánynak vagyok a féltestvére. Az anyukánk volt közös. Csak még a mai napig hallom, hogy mennyire utálja a nőt, és mennyire fáj neki ez még. Amúgy nekem is rosszul esik, hogy ilyen könnyen túl tudott lépni anyu halálán.
2010. dec. 9. 14:09
 12/43 A kérdező kommentje:

Jó, egyébként így belegondolva lehet mégsem lépett túl annyira. Tényleg most, hogy gondolkozom azelőtt is iszákos volt az apa, de amióta anyu meghalt, mégtöbbet iszik. Meg azelőtt sokkal vidámabb volt. Azóta nem hallottam őt hangosan nevetni, mint ahogyan azelőtt volt.

Lehet, hogy pótlék lett neki az új...Nem tudom

2010. dec. 9. 14:13
 13/43 anonim ***** válasza:
9%

" Erre már nem tudok mit írni, szégyellje magát a férfi."

És mi szégyellni valója van? Mert talált magának egy nőt akivel láthatóan jól meg van? Itt a gyerek buta és rosszindulatú, nem szereti az apját bizony!Tele van az ország férfi és női párokkal, épeszű és nem rosszindulatú ember csak örülhetne egy férfi női kapcsolatnak!Azok szégyellhetik magukat de nagyon akik így ítélkeznek mások felett csak azért mert az egy egészséges szexualitású ember! Ilyen butaságot elvárni egy embertől hogy az ne ismerkedjen meg nővel egy évig vagy akármeddig nagy butaság!

2010. dec. 9. 14:20
 14/43 anonim ***** válasza:

"És az apa meg rendszeresen azzal nyaggatja a mai napig a lányt, hogy: miért nem akarod megismerni? Olyan rendes, kedves nő, nagyon szeretem őt."

Tehát a lányt nem érdekli az apja boldog kapcsolata? Akkor bizony nagyon szeretheti!

2010. dec. 9. 14:22
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen butaságot elvárni egy embertől hogy az ne ismerkedjen meg nővel egy évig vagy akármeddig nagy butaság!"

Szerintem valamit félreolvastál, senki nem írta, hogy évekig várnia kellene. Csupán nem 3 hónap múlva ÉS így kell megtudnia a kislánynak. Nincs baj a két hónappal sem, ha megfelelően tudatja azt vele, de ez nem történt meg, így a személyiségfejlődést ismerve gátlás alakulhat ki a kislányban a nővel szemben. Hidd el, erről tanultam évekig.

2010. dec. 9. 14:47
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

"Az beteg dolog ha valaki egy halottól nem tud elszakadni!"

Úristen, ebbe biztosan belegondoltál, halt már meg az édesanyád kisgyerek korodban? Ezeket mi sosem tudhatjuk, aki nincs benne, ne is mondjunk ítéletet ezért!

2010. dec. 9. 14:51
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az apa és a nő hibája. Talán a nőnek is lehetett volna annyi esze, hogy még nem kezd ki egy ilyen férfivel, ő is mondhatott volna nemet.

Elég undorító dolog lenne egy 12 éves gyereket hibáztatni.

2010. dec. 9. 14:56
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk apukank halt meg en 16 a tesom 11 eves volt. Anyu sosem ment ferjhez es nem volt pasija. Miattunk. nem akarta h nevelo apa neveljen fel minket. aztan meg annyira megszokta a fuggetlenseget h ma mar nem is kell neki pasas. Pedig mind a ketten felnottunk, 30 felett jarunk. sokszor gondoljuk h anyunknak jo lenne egy tars. Mert igy csak mi vagyunk neki, de mind a kettonk valasztott part, nekem csaladom van, tesomeknal most jon a baba, kulfoldre mentunk mind a ketten, igaz egy helyre, de sokszor ugy erzem anya kenyszerbol kovetett, nem szeret itt lenni, de egyedul sem szeret Mo-n lenni. tehat en latom rajtahianyzik neki egy tars. O vhogy belement abba a vilagba h mi meg mindig gyerekek vagyunk holott felnottunk. azert szerintem igy sem jo.

Igaz 3 honap tul korai. Nem is tudom h reagaltam volna le, foleg tesom aki 11 eves volt akkor, es meg ezeket annyira nem ertette. biztos h nem esett volna nekunk jol ha anya igy ilyen koran behapsizott volna.

igaz a bemutatas rossz volt. nem kellett volna szetkurtolnie, es a kislanynak nem mastol kellett volna megtudnia. szerintem ha a papa vart volna egy evet, es lassan fokozatosan mutatta volna be, es o nem a haverok, akkor lehet h mas lenne a viszony.

2010. dec. 9. 15:03
 19/43 anonim ***** válasza:
0%

"Talán a nőnek is lehetett volna annyi esze, hogy még nem kezd ki egy ilyen férfivel, ő is mondhatott volna nemet."

Milyen férfival nem kezd ki? Ennyi ostobaságot nem hallottam még! Mi az istennyilára várjon valaki az életben?

2010. dec. 9. 15:18
 20/43 anonim ***** válasza:
0%

"még 21 éves fejjel is szarul esne ez a szituáció és hasonlóan reagálnék."

Neked még 50 éves korodban is bajod lett volna!

2010. dec. 9. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!