Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt az édesanyja, de az...

Meghalt az édesanyja, de az apja nagyon hamar becsajozott. Hogyan kellene viszonyulnia ehhez a kislánynak?

Figyelt kérdés

A kislány 12 éves volt mikor meghalt az édesanyja, 3 évig küzdött a rákkal. Az apa, bár szerette az anyukát kb 3 hónap múlva becsajozott. 1-2 hónapig titkolta a kislány előtt, de meghallotta a lány, hogy az apa hogyan ecseteli a haveroknak, hogy ilyen olyan jó nő, meg hogy mennyire szerelmes, meg hogy milyen vele az ágyban stb. A lánynak ez nagyon fájt, és utálja a nőt a mai napig. (5 év telt el kb) Az apa nem mutatta be a lánynak a nőt az évek folyamán, mert félt hogy nehogy nekiessen, mivel k*rva-ként emlegeti a nőt.

Szerintetek a kislány hibája, hogy nem tudta elfogadni a nőt, vagy az apáé, hogy nem figyelt a gyerekre?

2010. dec. 9. 13:53
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy mire várjon? Létezik a világon tisztelet és megértés. Én is nő vagyok és biztosan vártam volna legalább 6 hónapot, már a kislány miatt is. Nem csak saját magunk számít ebben az életben. Nem kellett volna elhagynia a férfit, csak pusztán hanyagolni ameddig ki nem heveri a tragédiát, mert akár mutatja kívülről egy ember akár nem, akkor is krízishelyzetet élt meg ráadásul családja van.
2010. dec. 9. 15:21
 22/43 anonim ***** válasza:
12%

"Létezik a világon tisztelet és megértés"

Ez a leány pont nem szereti és nem tiszteli az apját!Mert akkor nem akarna neki rosszat.Miért akarja csak magának kisajátítani?

2010. dec. 9. 15:26
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda???? Te tudod egyáltalán mit beszélsz?

Az a kislány 12 éves volt akkor, gyerek, aki szerette az anyját. Ez nem kisajátítás, teljesen normális reakció a részéről, amikor valakit elveszítünk nem az az első gondolatunk, hogy minél hamarabb pótoljuk, mert felérjük ésszel, hogy pótolhatatlan. Egy gyerek százszor fájdalmasabban éli ezt meg. Én felnőtt ember vagyok, mégis ugyanígy vélekednék arról a nőről a lány helyében. Teljesen normális emberi reakció.

2010. dec. 9. 15:28
 24/43 anonim ***** válasza:
0%

"Én is nő vagyok és biztosan vártam volna legalább 6 hónapot, már a kislány miatt is"

Megint egy fals dolog! Ez a "kislány" 6 hónap után is problémázott volna ha nem tudnád megsúgom.1 év után is problémázott volna!

2010. dec. 9. 15:30
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem így problémázott volna és ezen pöröghetsz ez akkor is így van, ha tanultál vagy tanulni fogsz pszichológiát akkor tudni fogod.
2010. dec. 9. 15:31
 26/43 anonim ***** válasza:
27%
Az apa elég tapintatos volt, hiszen a gyereknek nem dicsekedett a nővel.
2010. dec. 9. 15:32
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

"Én felnőtt ember vagyok, mégis ugyanígy vélekednék arról a nőről a lány helyében. Teljesen normális emberi reakció."

A nőről? Aztán miért? Az apja választása volt nem a nő erőszakolta magát rá! Ez a szomorú hogy ilyet normális emberi reakcióként értéklnek többen! Szomorú! Az apa nem a lány tulajdona!

2010. dec. 9. 15:34
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

És mondd csak nem lett volna tapintatosabb, ha egyáltalán nem dicsekszik senkinek? Alapból bunkóság a szexuális teljesítményekkel dicsekedni, főként ha nem magunkról van szó. Az pedig, hogy a kislány tudomására jutott még nagyobb bunkóság.

Nem lett volna humánusabb várni és utána mikor már eltelt egy kis idő, a kislány sem sír minden áldott nap akkor elmondani neki, hogy kislányom megismertem egy nőt, akit szeretek, be szeretném mutatni neked. És akkor utána elmondta volna neki, hogy nem az édesanyja helyére hozza, őt soha nem pótolhatja senki.

Ebben az esetben garantálom, hogy nem így reagált volna a kislány.

2010. dec. 9. 15:35
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lánya tulajdona, hanem egy olyan ember, aki felelősséggel tartozik egy másik emberi lényért, a kislányáért, akinek bizony a lelki fejlődése is az ő felelőssége. Szerintem pedig az a szomorú, hogy valaki ezt nem látja be.
2010. dec. 9. 15:35
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

"tanultál vagy tanulni fogsz pszichológiát akkor tudni fogod."

A pszichológusok 60%-a totál hülye az emberismerethez az emberi viszonylatokhoz mert azokat nem lehet megtanulni az nem matematika.12 éves lánynak már ennél több eszének kellene lennie mert akkor 30 évesen se lesz több.Az mafla feltételezés hogy ha az apa tovább várt volna akkor elfogadta volna, nem igaz!

2010. dec. 9. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!