Amióta megszületett a kistesóm azóta nagyon elhanyagolnak a szüleim. Hogyan értessem meg ezt velük? Már 5 hete nem tudom kialudni magam.
19:28 túl keményen fogalmaz.
Kérdező: nem vagy önző, ez 12 évesen egy normális érzelmi folyamat. Talán nem szereted hallani, de tény, hogy még gyerek vagy, igényled azt az érzelmi törődést, amit eddig megkaptál, és nehézkesen birkózol meg az új helyzettel, ami lehet, hogy egy felnőttnek tudatosabban menne. Ez nem a te hibád, így érzel, és ezt ki is kell mondanod.
Beszélj anyukáddal, hogy ezt szeretnéd, és ennek érdekében szeretnél vele megegyezni pár közös programban (a baba körül, vagy háztartási melók).
Örülni fog!
Az alvásra én is a füldugót javaslom, nagyon bevált a koliban :) Tanulni pedig a legjobban könyvtárban lehet, olvasóteremben.
Szerintem nagyon érett, normális gondolkodású vagy korodhoz képest, és megvan a magadhoz való eszed. Megoldod te ezt a kis átmeneti időt, aztán pedig te leszel a nagy, okos nővérke :)
Sok sikert és kitartást!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!