Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év körüli férfiak, mit...

25 év körüli férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak válasza érdekelne,akik szeretik a kis távirányítós autókat...Cikinek éreznétek ha ilyet kapnátok karácsonyra a barátnőtöktől?
2010. dec. 7. 08:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

szerintem is aranyos ajándék ha tényleg nincs más ötleted főleg h ha tényleg megáll a játékboltok elött..

akkor tutira örülni fog neki..

és még teis játszhatsz vele:)

2010. dec. 7. 10:06
 22/30 anonim ***** válasza:

Kicsit fura.Te majd nézed a tv-t ő meg ül és kocsizik?:):):)

szinte minden férfi szereti a kocsikat és más gyerekjátékot. Csak nem vallják be.Szerintem minden emberben marad egy pici a gyerekből aki volt.És ez nem baj.Sőt pszichológusok is bizonyítják.És én is megnézem ezeket a pisilős beszélős csodababákat:)

Csak annyi hogy az én férjem megvárta hogy a kisfiunknak vegyünk, és együtt játszanak.

2010. dec. 7. 10:15
 23/30 anonim ***** válasza:

Hát mi távirányítós kocsit vettünk a gyereknek.A párom alig várja,hogy elaludjon....

Pár napja vettük,de azóta minden este azzal játszik..:)

2010. dec. 7. 10:26
 24/30 anonim ***** válasza:
14%

először azt hittem, hogy a kérdés poén, csak rossz kategóriába került :)

én 20 éves vagyok és szerintem dobnék egy hátast, ha kapnék egy ilyet, de most komolyan... 25 éves és még megáll a kirakat előtt kocsikat nézegetni? nem infantilis egy kicsit?

25 éves korban már remélem hogy lesz valami jóféle asszonypajtás akivel lehet majd a lurkókat tervezgetni, nem azon járna az agyam, hogy a kék vagy a piros távirányítós hulladékot kapom-e meg karácsonyra, atya világ... :)

de ha boldoggá teszi, vedd meg neki, örülni fog neki, meg neked is, amiért "figyelsz rá"

de ez akkor is K.O. :)

2010. dec. 7. 10:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Az én párom 24 éves,táv.repülőgépe van...

És minden hétvégén előveszi,játszik vele...

És élvezi!!!!!Mintha Ő ülne ott a gépben:):)

2010. dec. 7. 10:35
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem is fura, mert 25 vagyok és 2 éves a lányunk. Nálunk már ő kap játékokat, én jobban örülnék valami háztartási eszköznek vagy valaminek ami hasznos.

De mivel nincs gyereketek, miért ne?

2010. dec. 7. 10:47
 27/30 anonim ***** válasza:
De itt most a pasikról volt szó szerintem.
2010. dec. 7. 10:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Apukám 55 és ő is örülne egynek
2010. dec. 7. 11:21
 29/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem, hogy azok akik ennyire ki vannak akadva, semmi ilyen gyerekes "beütésük" sincs? :) Számítógépes játékok, animációs filmek, semmi? Múltkor beszélgettem a játékboltban egy eladóval és mondta, hogy a gyerekeknek vásárló apukákon látszik, hogy sokszor a gyerekkori álmaik között válogatnak, amik az ő idejükben még számukra elérhetetlen volt. Sokan meg vannak őrülve a legoért,az autókért, stb, azért még lehetnek felelősségteljes apukák, szerető férjek, komoly vállalkozók, és szerethetnek ötször annyi más "felnőtt kütyüt" is.
2010. dec. 7. 16:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam túlságosan felnőttes gondolkodásúnak, de egy óriási méregdrága plüss helyett jobban örülnék egy jó könyvnek, egy üveg parfümnek, vagy egy új Mayo pulcsinak...:-) ezeket legalább tudom hasznosítani, de egy plüssel mit csináljak?elég furcsán néznék arra is, ha a barátom kérne távirányítós autót, ok, ha megnézi a kirakatban, de karácsonyra ilyet venni neki?Én imádom nézegetni a Barbie-babákat, alig várom, hogy legyen egy kislányom, akinek majd vehetek:-), de biztos nem kérnék azt karácsonyra senkitől.
2010. dec. 8. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!