25 év körüli férfiak, mit szólnátok ehhez?
szerintem is aranyos ajándék ha tényleg nincs más ötleted főleg h ha tényleg megáll a játékboltok elött..
akkor tutira örülni fog neki..
és még teis játszhatsz vele:)
Kicsit fura.Te majd nézed a tv-t ő meg ül és kocsizik?:):):)
szinte minden férfi szereti a kocsikat és más gyerekjátékot. Csak nem vallják be.Szerintem minden emberben marad egy pici a gyerekből aki volt.És ez nem baj.Sőt pszichológusok is bizonyítják.És én is megnézem ezeket a pisilős beszélős csodababákat:)
Csak annyi hogy az én férjem megvárta hogy a kisfiunknak vegyünk, és együtt játszanak.
Hát mi távirányítós kocsit vettünk a gyereknek.A párom alig várja,hogy elaludjon....
Pár napja vettük,de azóta minden este azzal játszik..:)
először azt hittem, hogy a kérdés poén, csak rossz kategóriába került :)
én 20 éves vagyok és szerintem dobnék egy hátast, ha kapnék egy ilyet, de most komolyan... 25 éves és még megáll a kirakat előtt kocsikat nézegetni? nem infantilis egy kicsit?
25 éves korban már remélem hogy lesz valami jóféle asszonypajtás akivel lehet majd a lurkókat tervezgetni, nem azon járna az agyam, hogy a kék vagy a piros távirányítós hulladékot kapom-e meg karácsonyra, atya világ... :)
de ha boldoggá teszi, vedd meg neki, örülni fog neki, meg neked is, amiért "figyelsz rá"
de ez akkor is K.O. :)
Az én párom 24 éves,táv.repülőgépe van...
És minden hétvégén előveszi,játszik vele...
És élvezi!!!!!Mintha Ő ülne ott a gépben:):)
Nekem is fura, mert 25 vagyok és 2 éves a lányunk. Nálunk már ő kap játékokat, én jobban örülnék valami háztartási eszköznek vagy valaminek ami hasznos.
De mivel nincs gyereketek, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!