25 év körüli férfiak, mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Olyan férfiak válasza érdekelne,akik szeretik a kis távirányítós autókat...Cikinek éreznétek ha ilyet kapnátok karácsonyra a barátnőtöktől?2010. dec. 7. 08:37
11/30 anonim válasza:
26 vagyok és örülnék egy távirányítós autónak. :) Persze rádiós kellene, nem vezetékes.
Pont tegnap láttam egy Audi Q5-öt! Majdnem megvettem. :D
12/30 anonim válasza:
Az én barátom is imádja a távirányítós autókat!Él-hal értük.Mi sem tudunk elmenni a tescoban melletük míg meg nem nézegette őket.Mondjuk ő olyan,mint egy nagyranőtt gyerek.Képes bürrögni az autóival a mai napig:)),megmaradt gyermeki lelkűnek,de ezen kívül meg vezeti a vállalkozását,meg tárgyalni jár meg ilyenek,szal nem infantilis teljesen:).De én nem veszek neki ilyet,nőjön már fel a drágám.Pulcsit kap,ez van.
13/30 anonim válasza:
Én is örülnék neki :) Bátyám 30 évesen is vett forma1-es autót, haverom közel 40 évesen is vasútmodelekkel foglalkozik.
14/30 anonim válasza:
Első vagyok komolyan! Nállunk is ez a helyzet minden játék bolt előtt kb egy félórát állunk! :) Most veszek neki egyet hagy örüljön! :)
15/30 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:13
Csak nehogy a pulcsinak is bürrögjön...! :)
16/30 anonim válasza:
Hát azt nem hiszem,hogy bürrögne a pulcsinak... :)
17/30 anonim válasza:
Az én barátom,sőőőt a sogorom is(aki már kapott tavaly)oda van a vasutakért,sogorom ki is tette tavaly a karácsonfa köré,tökre hangulatos.Lehet jövöre mi is veszünk,de idén már megvan minden ajándék.Amúgy jó 5 let ha annyira szereti.
18/30 anonim válasza:
Ha azt szereti, akkor nem gond. Én biztosan nem tudnék vele mit kezdeni, én a szép késekért vagyok oda. Kisautóval utoljára 12 évesen játszottam.
De pl ugyanilyen a terepasztal is, amiért pedig megveszek, szóval ha a párodnak mindene a távirányítós autó, akkor vedd meg neki.
19/30 anonim válasza:
Tuti hogy örülne:) Én 21 éves lány vagyok és énis nagyon örülnék:D
20/30 anonim válasza:
Én még apukámnak is azt vennék, illetve helikoptert kért :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!