Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év körüli férfiak, mit...

25 év körüli férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak válasza érdekelne,akik szeretik a kis távirányítós autókat...Cikinek éreznétek ha ilyet kapnátok karácsonyra a barátnőtöktől?
2010. dec. 7. 08:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

26 vagyok és örülnék egy távirányítós autónak. :) Persze rádiós kellene, nem vezetékes.

Pont tegnap láttam egy Audi Q5-öt! Majdnem megvettem. :D

2010. dec. 7. 09:12
 12/30 anonim ***** válasza:
Az én barátom is imádja a távirányítós autókat!Él-hal értük.Mi sem tudunk elmenni a tescoban melletük míg meg nem nézegette őket.Mondjuk ő olyan,mint egy nagyranőtt gyerek.Képes bürrögni az autóival a mai napig:)),megmaradt gyermeki lelkűnek,de ezen kívül meg vezeti a vállalkozását,meg tárgyalni jár meg ilyenek,szal nem infantilis teljesen:).De én nem veszek neki ilyet,nőjön már fel a drágám.Pulcsit kap,ez van.
2010. dec. 7. 09:13
 13/30 anonim válasza:
Én is örülnék neki :) Bátyám 30 évesen is vett forma1-es autót, haverom közel 40 évesen is vasútmodelekkel foglalkozik.
2010. dec. 7. 09:15
 14/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok komolyan! Nállunk is ez a helyzet minden játék bolt előtt kb egy félórát állunk! :) Most veszek neki egyet hagy örüljön! :)
2010. dec. 7. 09:19
 15/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:13

Csak nehogy a pulcsinak is bürrögjön...! :)

2010. dec. 7. 09:19
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát azt nem hiszem,hogy bürrögne a pulcsinak... :)
2010. dec. 7. 09:27
 17/30 anonim ***** válasza:
Az én barátom,sőőőt a sogorom is(aki már kapott tavaly)oda van a vasutakért,sogorom ki is tette tavaly a karácsonfa köré,tökre hangulatos.Lehet jövöre mi is veszünk,de idén már megvan minden ajándék.Amúgy jó 5 let ha annyira szereti.
2010. dec. 7. 09:34
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha azt szereti, akkor nem gond. Én biztosan nem tudnék vele mit kezdeni, én a szép késekért vagyok oda. Kisautóval utoljára 12 évesen játszottam.

De pl ugyanilyen a terepasztal is, amiért pedig megveszek, szóval ha a párodnak mindene a távirányítós autó, akkor vedd meg neki.

2010. dec. 7. 09:44
 19/30 anonim ***** válasza:
Tuti hogy örülne:) Én 21 éves lány vagyok és énis nagyon örülnék:D
2010. dec. 7. 09:51
 20/30 anonim ***** válasza:
Én még apukámnak is azt vennék, illetve helikoptert kért :)))
2010. dec. 7. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!