Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés előtt karácsonyi...

Összeköltözés előtt karácsonyi ajándéknak a lakásom kulcsai egy frappáns kulcstartóval?

Figyelt kérdés
Szerintetek ezt inkább tartogassam egy későbbi meglepinek nem sokkal az összeköltözés előtt,vagy karácsonyi ajándéknak is adhatom?Természetesen kapna még valamit mellé...Bár ötleteket szívesen fogadok :)
2010. dec. 6. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szuper :)
2010. dec. 6. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tartogasd későbbre, mert úgy hatásosabb. Időzítsd egy olyan napra, amikor nem számít semmilyen ajándékra,akkor sokkal nagyobb lesz a meglepetés ereje! Pl. egy szerda délutánra, vagy akármelyik teljesen "szürke hétköznapra". Sok boldogságot! :)
2010. dec. 6. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyfára felakasztva,egy pici díszes csomagban a lakásod kulcsai,a legszebb karácsonyi ajándék!!!Én is ilyen formában kaptam,1998-ban,de máig a legcsodálatosabb ajándékként emlékszem rá.Néhány hónap ismeretség után kaptam attól a férfitól,aki azóta már a férjem.Volt még a fa alatt sok más ajándék is,de nem nagyon érdekelt,csak a kulcsokat szorongattam a kezemben,és Én voltam a világon akkor a legboldogabb!Jó ötlet,betalálsz vele!
2010. dec. 6. 23:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :) Nagy dilemmában vagyok,mert az évfordulónk januárban lesz..Viszont addigra lehet hogy már együtt élünk :)Várjak vele addig?Ha igen akkor karácsonyra mit lehetne ami az elszántságomat és a terveimet tükrözi,ijesztő nyomulás nélkül?Tele vagyok ötletekkel de mégis olyan tanácstalannak érzem magam..
2010. dec. 6. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félreértettem, de nekem az jött le abból amit írtál, hogy már meg van beszélve, hogy össze fogtok költözni. Akkor viszont szerintem nem nagy durranás a lakáskulcs. Akkor lenne az ha ezzel akarnád a tudomására hozni hogy költözzetek össze.
2010. dec. 7. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet az utolsóval (bocsi), mert szerintem akkor lenne durva nyomulás, ha megbeszélés nélkül lógatnád az orra elé a fára.

Egyébkén aranyos ötlet. :)Én biztosan örülnék neki.

Vagy a kulcstartó kis bársonyos bélésű dobozát csomagold be. És ha kibontja és nem érti, hogy mi is a szitu mondd, hogy nézzen a fára. :)

szerintem magam a gesztus nagyszerű, nem kell túlcsicsázni a kulcstartót, úgyis a zsebében/táskájában hordja, inkább praktikus legyen.

Vagy eszembe jutott még, hogy becsomagolod a kész kulcs-csomót egyre nagyobb és nagyobb dobozokba vagy rengeteg papírba, hogy úgy tűnjön vmi nagy ajándék. :D az szerintem vicces.

Mondjuk egy tvs dobozban 100 réteg után megtalálni 2-3 db kulcsot. :)

Sok boldogságot! :)

2010. dec. 7. 03:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sem értem! Nem bántásból, de tényleg nem! Ha egyszer így is-úgy is összeköltöztök, akkor természetes,hogy lesz kulcsa a lakáshoz, nem? Ez szerintem max. akkor lenne meglepi, ha ő nem tudna róla, hogy meg akarod kérni, költözzön hozzád!
2010. dec. 7. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Már meg van beszélve az összeköltözés,de lehet hogy csak február körül kerül rá sor.A munkájától függ..
2010. dec. 7. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
De ha meg már meg van beszélve, hogy összeköltöztök, akkor ebben mi az ajándék és a meglepetés? S ha már az időpontot is kitűztétek és a munkájához van kötve, akkor megint csak minek? Max. annyit fejeznél ki így, hogy már nagyon várod az összeköltözést és komolyan gondolod. Szóval, alapvetően nem rossz ötlet, de én mindenképpen kiegészíteném valami mással.
2010. dec. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!