Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu azt mondja, már nem...

Anyu azt mondja, már nem vagyok gyerek, ezért nem kapok semmit mikulásra. De akkor az unokatesóm miért kap?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon rosszul esett. Nem a csokiról van szó, mert nem vagyok annyira oda a csokiért, különben is fogyózom, de legalább valami apróságot adhatnának nekem. Még ha csak egy mini csokimikulást is jelképesen. És azt mondta anyu, hogy mivel 16 vagyok, idén már ne számítsak rá. De 11 éves unokatesómnak meg összevásároltak mindent és tök nagy mikuláscsomagot fog kapni, mert hogy régebben én is mindig kaptam nagybátyáméktól. De akkor is, szerintetek ez nem gonoszság? Legalább ne mondták volna, hogy unokatesóm kap. Nekem ez most nagyon rosszul esik..pedig én anyunak sütöttem ilyen kis mézeskalácsokat (igaz, hogy kicsit odaégett).
2010. dec. 5. 23:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19 vagyok és én is kaptam a férjemmel együtt aki huszonhét.
2010. dec. 7. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!