Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Mindenki...

Mit gondoltok erről? Mindenki válaszára kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Munkahelyemen belül új osztályra kerültem szeptembertől, és ott ugye sok új emberrel találkoztam, és az egyik férfival nagyon jól kijövünk, csak felesége van és gyereke, de mindig nézzük egymást, szemezünk, mosolyog rám, én is rá, de semmi több. (gondolom kollégák is észrevették már...) Szóval tetszek neki, de szerintetek lépni is fog? Vagy itt megmaradunk, és csak ennyi lesz mindig, h szemezünk, és kész? Én lépni félek, mert mégiscsak családja van...

Ti mit gondoltok?

2010. dec. 5. 13:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ez a részéről puszta szimpátia. Lehet hogy te vagy az egyetlen fiatal csinos nő. Ennyi. Attól hogy kedves, meg mosolyog, nem akar semmit.

Egyébként egy pasi, ha akar valamit akkor kezdeményez. Ha meg nem kezdeményez annak az az oka, hogy valamiért mégsem akar semmit. Jelen esetben azért mert nős. És ha netán mégis odáig jutna, hogy bepróbálkozik, sok köszönet nem lesz benne. legalábbis akkor ha beleesel. márpedig ez a valószínű. Soha nem lehetsz vele felhőtlenül boldog. Ha ennyire bejön a pasi, akkor várd ki amíg magától elválik, és amíg megemészti hogy szétesett a családja, és utána, évek múlva esetleg lelkileg készen áll egy normális kapcsolatra. Addig felesleges kínlódni mellette.

32/N

2010. dec. 7. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!