Eljöttem otthonról, mert elküldtek. Rosszul tettem?
Nagyon ritkán vagyok otthon, mert egy 250 km-re levő városban tanulok. A hétvégén hazamentem, összevesztünk szüleimmel, édesapám majdnem megütött, még édesanyám állt közénk, miközben azt kiabálta, hogy azonnal pakoljam össze a dolgaimat és menjek el. Mikor elindultam, utánamjött a teraszra, azt mondta, hogy ha most elmegyek akkor lemondhatok róla, hogy anyagilag támogat, oldjam meg az életem és a kulcsaim is otthagyhatom, mert nem kell többet oda hazamennem. Eljöttem. Én reagálom túl a dolgot? Mindenesetre most nagyon rosszul vagyok lelkileg. Egyébként elég régóta csak veszekednek velem, de ennyire még sosem fajult el a dolog...
18/L
Velem ugyanez történt még az első hétvégén amikor szeptemberben hazamentem.Azóta nem voltam otthon és tökéletesen megvagyok nélkülük is.Én már évek óta ezt vártam hogy elmehessek egy másik városba tanulni mert folyton ment otthon a veszekedés és érdekes módon csak velem két kisebb tesómmal sosem.Midegy bocs hogy off.
Amúgy egy kis ideig tényleg ne keresd őket várd meg amíg ők keresnek.Engem most már folyton nyaggatnak hogy menjek haza meg blabla de azt hiszem még az ünnepekre se fogok.Mondjuk én abban a helyzetben vagyok hogy albérletben vagyok de a 250 km legalább megmarad köztünk :D
Előző vagyok.Karácsonyig még van pár hét,nyugi addig biztos megoldódnak a problémák.
De ha pécsi vagy hozzám átjöhetsz karácsonyozni xD
Hát akkor ha megint elküldenek gyere idexD Nem valami perverz 40éves faszi vagyok 19 éves lány csak nem gondoltam hogy ilyen más családban is megesik.
Amúgy miért csak havonta egyszer jársz haza?Lehet ha többször jönnél több időd lenne a családdal és nem távolodnátok el egymástól ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!