Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljöttem otthonról, mert...

Eljöttem otthonról, mert elküldtek. Rosszul tettem?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán vagyok otthon, mert egy 250 km-re levő városban tanulok. A hétvégén hazamentem, összevesztünk szüleimmel, édesapám majdnem megütött, még édesanyám állt közénk, miközben azt kiabálta, hogy azonnal pakoljam össze a dolgaimat és menjek el. Mikor elindultam, utánamjött a teraszra, azt mondta, hogy ha most elmegyek akkor lemondhatok róla, hogy anyagilag támogat, oldjam meg az életem és a kulcsaim is otthagyhatom, mert nem kell többet oda hazamennem. Eljöttem. Én reagálom túl a dolgot? Mindenesetre most nagyon rosszul vagyok lelkileg. Egyébként elég régóta csak veszekednek velem, de ennyire még sosem fajult el a dolog...

18/L

2010. dec. 4. 23:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kollégiumban vagyok egyedül. Én is úgy gondoltam, hogy megvárom amíg ők keresnek, de viszont szívem szerint azonnal hívnám őket, mert szeretem őket. Csak nagyon bánt ez a dolog, ez miatt nem telefonálok. Szeretnék velük kibékülni.
2010. dec. 4. 23:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen csak én havonta egyszer járok haza egy hétvégére... nem arról van szó, hogy állandóan otthon vagyok, mégis ilyenkor is mindig összeveszünk... most alig voltam otthon 24 órát.
2010. dec. 5. 00:01
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
aki nekem ilyet mondana, és még meg is akarna ütni, ahhoz biztos nem közelednék
2010. dec. 5. 00:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Velem pont egy éve történt meg hasonló szituációban a dolog. Elköltöztem, pár hét múlva kibékültem a szülőkkel (pontosabban apummal vesztünk össze), de azért jobb a távolság. Igaz, kicsit idősebb vagyok, férjnél vagyok, van munkám, de azért elég necces volt a dolog.
2010. dec. 5. 00:14
 15/23 anonim ***** válasza:
De a kérdésedre a válasz: próbálj lépni, mert szükséged van rájuk. De készülj úgy, hogy tudj önállósodni, mert nem fog javulni a helyzet, sőt. Jobb messziről szeretni egymást, mint közelről utálni.
2010. dec. 5. 00:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez történt még az első hétvégén amikor szeptemberben hazamentem.Azóta nem voltam otthon és tökéletesen megvagyok nélkülük is.Én már évek óta ezt vártam hogy elmehessek egy másik városba tanulni mert folyton ment otthon a veszekedés és érdekes módon csak velem két kisebb tesómmal sosem.Midegy bocs hogy off.

Amúgy egy kis ideig tényleg ne keresd őket várd meg amíg ők keresnek.Engem most már folyton nyaggatnak hogy menjek haza meg blabla de azt hiszem még az ünnepekre se fogok.Mondjuk én abban a helyzetben vagyok hogy albérletben vagyok de a 250 km legalább megmarad köztünk :D

2010. dec. 5. 00:15
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát én meg épp attól félek, hogy pont karácsonykor is egyedül kell lennem. Egyébként már 14 évesen is kollégiumba kerültem, szóval az önállósodás megvan, de azért mégis más az, ha tudod, hogy van egy biztos háttered, ahova bármikor fordulhatsz, ha baj van.
2010. dec. 5. 00:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Karácsonyig még van pár hét,nyugi addig biztos megoldódnak a problémák.

De ha pécsi vagy hozzám átjöhetsz karácsonyozni xD

2010. dec. 5. 00:37
 19/23 A kérdező kommentje:
Pécsen jártam gimibe, de már bp... :) Azért köszi, kedves vagy. Nagyon sokat segít nekem most minden kommentelő, szóval köszönöm :)
2010. dec. 5. 00:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor ha megint elküldenek gyere idexD Nem valami perverz 40éves faszi vagyok 19 éves lány csak nem gondoltam hogy ilyen más családban is megesik.

Amúgy miért csak havonta egyszer jársz haza?Lehet ha többször jönnél több időd lenne a családdal és nem távolodnátok el egymástól ennyire.

2010. dec. 5. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!