Mit tegyek? Apuról van szó. Bővebben lent.
Én 16 éves lány vagyok. A családban a legfiatalabb. puval nagyon rosszba vagyunk. kb 4 évig molesztált és én kis hülye nem tudtam mekkora súlyossággal jár ez. és féltem is tőle. 2 éve észhez tértem mert utána járkáltam az ilyen eseteknek. azóta a kapcsolatom vele borzalmas. sokszor lenulláz pl: te egy semmire kellő szerencsétlen vagy, semmire se vagy jó...stb. Nekem ez nagyon fáj, elég érzékeny vagyok. és hát nem valammi jó érzés a saját apámtól ezt hallani. volt már olyan h annyira összevesztünk hogy a torkomhoz kapott és szorított. néha csak úgy hülyeségből. gondolja hogy ez vicces. a nap 95%-át a szobámban töltöm hogy ne legyen semmi konfliktus meg ilyenek. de már nem bírom sokáig ezt. az önbizalmam a földet veri. a tanulmányi eredményem nem megfelelő neki. nem vagyok valami jó tanuló bevallom de megpróbálom a 3as szintet elérni de ez sem elég neki. elakarok menni itthonról de nem tudom hova menjek. sokszor már belegondoltam milyen jó lenne minden rossztól megszabadulni. (ez alatt az öngyilkosságra gondoltam) de nem merem és nem is szeretném.
Szinte fogságban érzem magam itthon. évente kb 2-3x megyek el így barátokkal valamerre. azon kívül sehova. csak suli. és ezt is úgy kell kikönyörögnöm. Nem tudom mi tévő legyek. de a sok leszólás meg a rengeteg szorongás a gondolat hogy ő az apám...és anyának nem merem elmondani. azzal az ő életét is tönkre tenném. és hát ő se tesz ellene semmit hogy ne beszéljen így velem. már minden voltam pl: büdös k***va, és ezek ragozása.
nem tudom mit csináljak. segítsetek kérlek!!!!!
Tesóm tudja egyedül. Nagyon mérges rá de ő sem tud mit tenni. Ha rendőrségre vinném a dolgot nem gondljátok h kimagyarázza magát? nem hinném h egy 16 éves lánynak hinnének. mindent kipróbálna szerintem apám hogy pl: mert utálom és megakarok szabadulni tőle meg ilyenek.
anyámat is féltem ezért nem beszéltem vele. ha eddig tehettem volna fordultam volna egy felnőthez de nem tudom kihez és hogy kiben bízhatok meg. semmi képp nem családtaghoz fordulnék. csendben szeretném ezt a dolgot elrendezni és ha tényleg nem működik kénytelen vagyok szólni anyámnak vagy valószinű felveszem az egészet és rendörség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!