Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Apuról van szó....

Mit tegyek? Apuról van szó. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én 16 éves lány vagyok. A családban a legfiatalabb. puval nagyon rosszba vagyunk. kb 4 évig molesztált és én kis hülye nem tudtam mekkora súlyossággal jár ez. és féltem is tőle. 2 éve észhez tértem mert utána járkáltam az ilyen eseteknek. azóta a kapcsolatom vele borzalmas. sokszor lenulláz pl: te egy semmire kellő szerencsétlen vagy, semmire se vagy jó...stb. Nekem ez nagyon fáj, elég érzékeny vagyok. és hát nem valammi jó érzés a saját apámtól ezt hallani. volt már olyan h annyira összevesztünk hogy a torkomhoz kapott és szorított. néha csak úgy hülyeségből. gondolja hogy ez vicces. a nap 95%-át a szobámban töltöm hogy ne legyen semmi konfliktus meg ilyenek. de már nem bírom sokáig ezt. az önbizalmam a földet veri. a tanulmányi eredményem nem megfelelő neki. nem vagyok valami jó tanuló bevallom de megpróbálom a 3as szintet elérni de ez sem elég neki. elakarok menni itthonról de nem tudom hova menjek. sokszor már belegondoltam milyen jó lenne minden rossztól megszabadulni. (ez alatt az öngyilkosságra gondoltam) de nem merem és nem is szeretném.

Szinte fogságban érzem magam itthon. évente kb 2-3x megyek el így barátokkal valamerre. azon kívül sehova. csak suli. és ezt is úgy kell kikönyörögnöm. Nem tudom mi tévő legyek. de a sok leszólás meg a rengeteg szorongás a gondolat hogy ő az apám...és anyának nem merem elmondani. azzal az ő életét is tönkre tenném. és hát ő se tesz ellene semmit hogy ne beszéljen így velem. már minden voltam pl: büdös k***va, és ezek ragozása.

nem tudom mit csináljak. segítsetek kérlek!!!!!

2010. dec. 4. 18:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Már a számítógéphez és a telefonhoz ért-e?
2010. dec. 4. 23:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdező helyében nem merném elárulni az apjának, hogy felvette a jelenetet, mert félnék, hogy bánt.. Rögtön a rendőrségre vinném az egészet. Meg aztán lehet az is, hogy a fenyegetés hatására felhagyna minden rendőrségileg büntetendő tettével, és maradna a lelki terror, amiért jogilag nem vonható felelősségre, szóval nem kerülhetne tőletek távol..
2010. dec. 5. 00:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha jó helyen ütöd meg, legalább fél percig kisebb gondja is nagyobb lesz a bosszúnál, nem?
2010. dec. 5. 19:10
 24/26 A kérdező kommentje:

Tesóm tudja egyedül. Nagyon mérges rá de ő sem tud mit tenni. Ha rendőrségre vinném a dolgot nem gondljátok h kimagyarázza magát? nem hinném h egy 16 éves lánynak hinnének. mindent kipróbálna szerintem apám hogy pl: mert utálom és megakarok szabadulni tőle meg ilyenek.

anyámat is féltem ezért nem beszéltem vele. ha eddig tehettem volna fordultam volna egy felnőthez de nem tudom kihez és hogy kiben bízhatok meg. semmi képp nem családtaghoz fordulnék. csendben szeretném ezt a dolgot elrendezni és ha tényleg nem működik kénytelen vagyok szólni anyámnak vagy valószinű felveszem az egészet és rendörség.

2010. dec. 6. 18:59
 25/26 anonim válasza:
100%
Elhiszem,hogy borzasztoan el vagy keseredve,nekem is rossz viszonyom volt/van az apámmal.amikor annyi idös voltam,mint te most akkor volt nekem is a legrosszabb,hasonlo szörnyüségek hagyták el a száját,csak ö ugyanezt csinálta anyummal is.Abban az idöben jöttem össze a párommal(azota is együtt vagyunk)apám mindent megtett,hogy elválasszon bennünket,de én kitartottam,rengeteg veszekedés,sirás,depresszio után mostanra(20éves vagyok)eljutottam oda,hogy a párom hozzánk költözött.Még mindig elöfordul,hogy összekapunk apámmal,de mára már nem tud érdekelni,élem a saját életemet és nem foglalkozom a sértésekkel,kötekedéssel.Ha rákezdi,egyszerüen otthagyom.Az egyetlen dolog ami még most is nagyon bánt,az az,hogy édesanyám helyzetén nem tudok változtatni,ugyanis ö még mindig kénytelen elviselni apám hülyeségeit.Nekem az volt a szerencsém,hogy borzaszto önfejü és dacos voltam,pl.apámtol azt hallottam h "nem lesz belöled semmi,nem leszel képes diplomát felmutatni"Erre én ugy reagáltam,hogy rengeteget tanultam,kitünö eredménnyel végeztem a sulit és ötösre érettségiztem,azota pedig relativ jo állásom is van.vagy amikor azt monda.h r*banc vagyok,én megmutattam,hogy kitartok a párom mellet és nem szültem gyereket tizenévesen...tehát az én taktikám az voly,hogy "épp azért sem lesz ugy,ahogy te mondod!!"és ha jobban megnézzük ez még a hasznomra is vált.Sok kitartást és türelmet kivánok neked,biztos rengeteg nehézség vár még rád,de talán majd ahogy idösebb leszel jobban megtanulod kezelni a helyzetet.egy a lényeg:nem szabad elhinned amiket a fejedhez vág,tudnod kell,hogy te értékes ember vagy és tenned kell azért,hogy ezt neki is bebizonyitsd.Lehet,hogy soha nem fogja elismerni a pozitiv tulajdonságaidat,de a saját céljaid megvalositásához közelebb leszel!!
2010. dec. 6. 19:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Én inkább hinnék egy gyereknek, mint hinném azt, hogy egy gyerek képes lenne ilyesmit KITALÁLNI...
2010. dec. 6. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!