Mit tegyek? Apuról van szó. Bővebben lent.
Én 16 éves lány vagyok. A családban a legfiatalabb. puval nagyon rosszba vagyunk. kb 4 évig molesztált és én kis hülye nem tudtam mekkora súlyossággal jár ez. és féltem is tőle. 2 éve észhez tértem mert utána járkáltam az ilyen eseteknek. azóta a kapcsolatom vele borzalmas. sokszor lenulláz pl: te egy semmire kellő szerencsétlen vagy, semmire se vagy jó...stb. Nekem ez nagyon fáj, elég érzékeny vagyok. és hát nem valammi jó érzés a saját apámtól ezt hallani. volt már olyan h annyira összevesztünk hogy a torkomhoz kapott és szorított. néha csak úgy hülyeségből. gondolja hogy ez vicces. a nap 95%-át a szobámban töltöm hogy ne legyen semmi konfliktus meg ilyenek. de már nem bírom sokáig ezt. az önbizalmam a földet veri. a tanulmányi eredményem nem megfelelő neki. nem vagyok valami jó tanuló bevallom de megpróbálom a 3as szintet elérni de ez sem elég neki. elakarok menni itthonról de nem tudom hova menjek. sokszor már belegondoltam milyen jó lenne minden rossztól megszabadulni. (ez alatt az öngyilkosságra gondoltam) de nem merem és nem is szeretném.
Szinte fogságban érzem magam itthon. évente kb 2-3x megyek el így barátokkal valamerre. azon kívül sehova. csak suli. és ezt is úgy kell kikönyörögnöm. Nem tudom mi tévő legyek. de a sok leszólás meg a rengeteg szorongás a gondolat hogy ő az apám...és anyának nem merem elmondani. azzal az ő életét is tönkre tenném. és hát ő se tesz ellene semmit hogy ne beszéljen így velem. már minden voltam pl: büdös k***va, és ezek ragozása.
nem tudom mit csináljak. segítsetek kérlek!!!!!
Felvenni nincs mit, mert csak régebben molesztálta.
A vizsgálatból csak a nemi erőszak derülne ki, amit biztos említett volna a kérdező, ha történt volna..
De így is érdemes lépni valamit, mert ez most így nem jó, az biztos.
és mit csináljak? üssek vissza?
agyonverne.
Csinálj hangfelvételt a telefonoddal, mentsd el a gépedre is. (A verésért is előveszik, de a molesztálás a súlyosabb)
Ért ezekhez a dolgokhoz az apád?
Mondd meg neki, hogy odaadtad a felvételt a barátnődnek, aki mindent tud és ha Veled valami történik, azonnal viszi a rendőrségre. Mondd meg neki, hogy innentől az lesz, amit Te akarsz, mert a legelső pofon után szólsz a barátnődnek.
Ha nem mersz vele beszélni, akkor írd le és add neki.
Amikor molesztálni akar nem kiabálsz? A szomszédok sosem hallhatták a védekezésedet? Molesztálás az is ha fogdosni akar és játéknak állítja be. A torokszorítás arra utal, hogy tudja, hogy mit művel és el akar hallgattatni.
Beszélned kell felnőttekkel, a barátaiddal, ez nem a Te szégyened, hanem azé az aberrált emberé, aki sajnos történetesen az apád.Tudjanak róla minél többen, akkor nem mer ellened fordulni. Sőt most mondd meg neki, hogy kiknek mondtad el és ha Veled valami történik mindenki tudni fogja, hogy ki volt és miért. (még ha egyenlőre nem is igaz), hogy legyen ami visszatartsa.
Apád pszichikai eset, nem csak a molesztálás miatt, hanem az egyéb reakciói sem normálisak (fojtogatás viccnek álcázva stb.)
Biztos, hogy anyád nem állna melléd? Nem is sejti?
Akkor is mondd el neki, mert az ő bűne is, amit apád csinál!! Nem lát? Nem hall? Akkor tudja meg Tőled.
Sajnállak, légy ügyes és okos!
Nem lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!