Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek arról ha egy...

Mi a véleménytek arról ha egy férfi 60 évesen lesz apuka? 1. gyereke lenne

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 21:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nem tudom belinkelni, mert kitöröltem már a kérdést (mióta ki lehet törölni, törlök rendesen), és nem emlékszem a kérdésre, így pedig nem találtam rá.. de ott 60-on túli apáról kérdezett egy hölgy, aki meg 40 éves volt, és mindkettőjüknek első gyerek lett volna. Kapott szegény hideget meleget... de alapvetően nem lehetett lebeszélni :)
2010. dec. 4. 13:51
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Háááát....

Az én szüleim 36 illetve 38 évesek voltak, mikor születtem. De így is sokszor gondolok arra, hogy vajon hány éves leszek, mire ők már nem lesznek? Akár 60akárhány évesen is meghalhatnak, és akkor én itt maradnék egyedül a nagyvilágban [mivel tesóm nincs], nem lenne senki, akire támaszkodhatnék, nem törődne velem senki! Nagyon FÉLNÉK. [vagyis félek....ettől az egésztől]

Szerintem a 60 az már nagyon durva. Szerintem apukám, anyukám is elég későn vállaltak gyereket [bár a házasodásuk után másfél évvel születtem], de ez így még +22 év!!

Ha 80 évesen halna meg az apuka, a gyereke akkor is nagyon fiatal lenne...

Bár ha első gyerek. Már csak ezért érdemes. Hogy legyen valaki utána, akit igazán szerethet.

Ha már a 2., vagy 3. gyerek lenne, akkor szerintem azt már nem kéne vállalni, de így igen. Tehát nem ítélem el, főleg mert nem tudom az okokat, miért csak most lehetett gyereke.

2010. dec. 4. 20:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg komolyan gondolja a dolgot, és nem csak "elszakad a gumi". Sok apa hiába van a gyerek mellett akárhány évig, vagy sokszor nincs is mellette...
2010. dec. 14. 13:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Öreg embernek hirtelen gyereke született. Ő maga sem bízott benne, hogy ő az apa, de azért megkérdezte a háziorvosát A doki meg egy mesével felelt:

Egyszer félvak vadász aki öregen lett gazdag, vadászni szeretett volna, a puskája csövét sem látta, de egyszercsak a vadászatról a legszebb vadat hozta haza.

"Ugyan, mondja az öreg a dokinak, ez lehetetlen, valaki biztos besegített neki."

2010. dec. 15. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!