Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom bevalotta hgy 1 hete...

Párom bevalotta hgy 1 hete gépezik! most mitcsináljak? Nagyon fiatal még csupán 20 éves.

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha érdekel, hogy mi lehet a menekülési útvonal a játékgéptől, akkor írj privátot. Megpróbálok segíteni.
2010. dec. 3. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Vmivel el kell ütni az időt.

Tanácsolom h ne kocsmákba járjon hanem jobb helyekre ahol nincs manipulálva a nyerőgép.

Én párszor ráfáztam. 1x viszont nyertem 700e ft-ot

18/F

2010. dec. 3. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
mennyit nyert már vele???sok szerencsét kívánok neki hozzá!!!!;)
2010. dec. 3. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez komoly dolog. Én válaszút elé állítanám. Vagy én, vagy a gép.
2010. dec. 3. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:

"Tanácsolom h ne kocsmákba járjon hanem jobb helyekre ahol nincs manipulálva a nyerőgép"

Ilyet ne tanácsolj! Mi az hogy jobb helyek?

2010. dec. 3. 23:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"Tanácsolom h ne kocsmákba járjon hanem jobb helyekre ahol nincs manipulálva a nyerőgép"

A gép mindenütt úgy van beállítva, hogy hosszú távon a játékos veszít rajta, és a tulajdonos ill. az üzemeltető nyer. Különben nem éri meg működtetni. Nem is az van mondjuk ráírva, hogy jótékonyság-automata...

Ha ezt nem tudod, akkor valószínűleg te is játékfüggő vagy, vagy könnyen az leszel. Vagy netán üzemeltető ill. forgalmazó vagy, ez esetben kívánom, hogy nyíljon meg alattad a föld, és nyeljen el mindenestől. Tuodm, sajons nem fog valóra válni, de hátha valami hasonló szép és jó... emberek gyengeségén nyerészkedni, fujjjjj.

2010. dec. 4. 02:01
 17/18 anonim ***** válasza:

együtt éltek?

akkor válaszút: vagy a gép,vagy te,de ha utóbbi,akkor minden forinttal el kell számolnia nekem egy darabig,és nem lehet nála sok pénz egyszerre

ha még nem együtt,akkor más a helyzet,20 évesen még a szüleit is be lehetne vonni ebbe

2010. dec. 6. 08:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Most már vagy elváltál tőle, vagy csődbe mentetek, vagy okos és a boldog életet választotta veled.

Úgyhogy már tök fölösleges rá válaszolnom.

2015. ápr. 7. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!