Hogyan kérdezzem meg?
Mit kell ezen megkérdezni? Te is írtad, elmúltál 18...
Csak mondd meg, hogy valamelyik éjszaka nem alszol otthon, akkor majd kérdeznek és megmondod, hogy egy ideje van barátod, és nála leszel. Én sem kérdeztem meg soha, csak bejelentettem, pedig akkor még csak 17 voltam... Mondjuk az én szüleim elég modern gondolkodásúak. Kérdés, hogy a tieid milyenek.
16:11-esnek
Mit kell itt leugatni a kérdezőt?
ha nem tudsz normális módon válaszolni akkor inkább ne tedd meg :O
Úgy néz ki a kérdezőnek más a kapcssolata a szüleivel mint neked volt ennyi:D
na látod 16:11
ez volt a profi válasz amit felettem írtak
ment a pont-ami azt jelzi hogy KÖSZÖNÖM
Szerintem is mutasd be először a barátodat a szüleidnek.
Az,hogy elmúltál 128 éves,de még a szüleid tartanak el,nem jogosít fel arra,hogy a véleményüket semmibe vedd. Még akkor sem,ha túlságosan modernek a szülők,és nem törődnek azzal,hol-merre jár a gyerekük.
:Djesszus mi bajotok van?:D
nem vagyok flegma, és anyuéknak sem olyan stílusban mondtam, hanem normálisan, hogy hétvégén nem alszom itthon. erre megkérdezték hogy hh? Erre mondtam, h. van egy fiú, már egy ideje együtt vagyunk, és szeretnék vele lenni.
úr isten, ne húzzátok már fel magatokat :D
egyébként nagyon jó a viszonyom a szüleimmel. kapufa bogaraim ;)16.11 voltam
(K)
Sztem is fontosabb, hogy bemutasd a szüleidnek, mint hogy nála aludj. Ők is sokkal nyugodtabban fognak elengedni (ha elengednek), ha tudják hová mész. Idegen helyre, idegen pasival én sem engedném el a lányom, ha elmúlt 18, ha nem. (mondjuk egyébként se, de ez nem lényeg.)
Ez az elmúltam már 18 duma egyébként is annyira nézőpont kérdése, hogy felesleges ezzel jönni. Lehet, hogy a tortagyertyáid számát tekintve elmúltál már 18. De addig, amíg a szüleid gondoskodnak rólad, etetnek, taníttatnak, stb., igenis beleszólásuk van az életedbe. És a legelső hozzászólóéba is. Az, hogy ő magyarázat nélkül bárhova elmehetett és kész, számomra nem modern gondolkodású szülőt jelent, hanem teljes közönyt az iránt, hogy mi van és mi lesz a gyerekével....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!