Hogyan kérdezzem meg anyámat? (részletek. )
Figyelt kérdés
Van most egy barátom, pár napja vagyunk együtt. Szombaton fog szervezni egy bulit, ahová meghívott engem is és barátnőmet is... Nagyon szeretnék menni, de a gond az hogy anyukám elég szigorú ilyen szempontból (bulik, későig kint maradás). Neki még nem említettem ezt, gondolkodom, hogyan kéreszkedjek el :S Hazudni nem akarok neki, soha nem szoktam, mindig is megbízható voltam. Szerintetek mit tegyek? A srác egészen biztosan vigyázni fog rám, ráadásul barátnőm is ott lesz, akit ismer. Hogyan hozzam fel a témát, mit mondjak hogy elengedjen? :( Elvégre nem vagyok kisgyerek... Köszi a segítséget. =)2010. szept. 22. 22:11
1/3 anonim válasza:
Hát, ha nem is kicsi, de gyerek az még mindig. Légy őszinte anyukáddal, győzd meg érvekkel. Végül is egy buli nem a világ vége, most vagy fiatal. Ha nagyon szeretnél menni, és tényleg nem valami drogos brigádról van szó, meg fogja érteni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem mond el neki azt amit itt leírtál.Próbálj érvelni.Kérd meg a barátodat, hogy ő kérjen el anyukádtól.Nálam ez bevált;)
3/3 anonim válasza:
"Elvégre nem vagyok kisgyerek."
Konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!