Mit gondoltok arról ha egy nő elhagyja a férjét szó nélkül és a 3 gyermekét akik már nagykorúak? Nem keresi őket telefonon és úgy eltünt, hogy senki sem tudja mivan vele és hol van?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:08
41/44 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy semmi közöm hozzá!
És neked sincs, hacsak nem a gyereke vagy a férje vagy!
42/44 anonim válasza:
Aki unalomból megy el, nem szökik és bujkál.
43/44 anonim válasza:
Arra gondolok h nem biztos h szándékos. És ki tudja mi történt vele? Biztos h lelépett vagy valami nagy baj érhette.
44/44 atrask válasza:
Én, mint egy kisfiát egyedül nevelő apuka, azt mondom, ha menni kell, hát menni kell. Igazából csak a korrektséget hiányolom, mert az ember élhet akármilyen életet, egy ilyen mértékű kapcsolatnak (3 gyerek, és nagykorúak, tehát valószínű, hogy nem 2 hete egy discoban jöttek össze) tartozik annyival, hogy a döntését face to face közölje.
Egyébként nincs értelme megvetni, a "gyerekek" önállóak, a pasi meg tanuljon meg főzni magára és mindenki élhet békében. Én is ezt csinálom egy 4 éves kisfiúval, és csak a képmutató viselkedése miatt vagyok mérges az anyjára, azért nem hogy viszketett a valaga, az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!