Mit gondoltok arról ha egy nő elhagyja a férjét szó nélkül és a 3 gyermekét akik már nagykorúak? Nem keresi őket telefonon és úgy eltünt, hogy senki sem tudja mivan vele és hol van?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:08
31/44 anonim válasza:
Egy cetlire ez nem fért volna rá?
Ki vitte el neked a cetlit?
32/44 A kérdező kommentje:
A cetli 1 hét után jött meg(vagyis tegnap) pesten adták fel de se cím se semmi!
2010. dec. 3. 14:00
33/44 anonim válasza:
Irigylem,hogy megmerte tenni a nő,,,én is megvártam,hogy nagykorúak legyenek a gyerekek és elváltam,,de még mindig1 házban élünk az apjukkal és velük,,az egyik még ugyanis tanul.Nem bírom itt hagyni őket addig míg nem tudom,hogy mindkettőnek van jövedelme amiből önállóan is megél.....
34/44 anonim válasza:
Akkor a kérdés kiírásakor tudtad hogy él, jól van
35/44 Kriszti83 válasza:
Azt gondolom, valami óriási dolognan kellett történnie ahhoz, hogy ezt megtegye, biztos van rá magyarázat. Azért a gyerekivel legalább tarthatná a kapcsolatot egy anya.
36/44 anonim válasza:
Még csak most ment el.
Fel fogja venni a kapcsolatot a ygerekeivel
37/44 anonim válasza:
Nem ismerjükk a férjet.Lehet hogy fél és azért nem telefonál a gyerekeknek se.
38/44 Kriszti83 válasza:
Igen, reméljük a gyerekeit keresni fogja.
39/44 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hiszen ha nem szeretné Őket akkor nem várta volna meg hogy felnőjjenek, hogy nagykorúak legyenek hanem lelépett volna már régebben
40/44 anonim válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy biztos kihasználták, házicselédnek nézték, ő csinált minden házimunkát (eleve gáz) és még meg se becsülték érte, és teljesen jogosan unta ezt meg.
Kicsit filmbe illő csak úgy eltűnni, de lehet, el akarta kerülni az esetleges érzelmi zsarolást, hogy megpróbálják visszatartani. Lehet, próbálta elérni finomabb eszközökkel, hogy változzanak a családtagjai irányában, de nem sikerült, ezért szánta erre magát. Később biztos fogja keresni a gyerekeit, vagy legalább szól, hogy jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!