Elköltöznél a helyemben? Elég nagy városban élünk, albérletben. Többi lenn.
Szóval albérletben vagyunk, 3 gyerekkel.
Szóba került,hogy el kellene költözni vissza a szülő falumba.
De a nagy iskolás,erős matekos suliba jár, szerencsére iszonyú esze van./nem tőlem örökölte:)))))))))/Versenyekre,fejlesztésekre jár, az iskola legjobb matekosa.(tanárok mondják)ÉSSS,imádja csinálni.
Ahova mennénk még a környéken sincs ilyen erősségű suli,még csak arra sem lenne lehetőség,hogy különórára küldjem(körbe kérdeztem) a tanárok "tiltakoznak" hogy el akarom vinni.
A két kicsi még itthon van(2hós,3éves), ez ok.
Itt nincs segítség ott lenne.Ez a fő dilemma,mert a férjem külföldre megy dolgozni,2-3 havonta jön.
Itt Ha valahova mennem kell,vinnem kell a 2 kicsit is,ott lenne aki vigyázz rájuk
De ott vannak nem kívánatos emberek(ex rokonai......stb...stb),itt is van lehet de itt 15x annyian élünk,mint ott, jobban elvegyülünk.
Ja, a lényeg....ott tudnánk lakást venni,igaz hitelre de a részlet a fele lenne mint az albérlet....
Csak hát a nagyvárosból vissza a kis faluba????
1x már mindent hátra hagytam,munkahely,barátok(akik azóta elköltöztek)....
Mennél vagy maradnál?
12éves lesz:(
Ő sem akar jönni:(Nem akarja a sulit barátokat itt hagyni....és a "szerelmét":)
szerintem maradjatok! a fiad jövője, tanulása a legfontosabb.
próbálj barátkozni más anyukákkal, akikkel felváltva vigyáztok a kisgyerekekre.
pár év hamar eltelik, ha minden jól megy a férjed is tud hazaküldeni pénzt, meg tudtok élni.
ha a kisebbiket el tudod helyezni bölcsiben, akkor már mehetsz dolgozni.
nem könnyű, elismerem, de a gyerekek jövője a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!