Kitty/Kitti név becézett formái? Milyen becenevet lehet adni?
Milyen becenevet kaphatna?
Tetszik ez a név?
Mi jut róla először eszedbe?
Sok Kitty/Kitti-t ismersz?
Gratulálok, kíváncsi lennék, téged hogy hívnak :D Vagy a sajátod sem tetszik neked sem, mert annyira különleges, hogy már szinte utálod, vagy annyira egyszerű és unalmas, hogy irigyelsz mindenkit, akinek a szülei nem ragadtak le a 20. század elején névadás terén.
Én is Kitti vagyok, de nekem sem tetszik. Azok a külföldiek, akik még nem hallották, nem tudják kiejteni rendesen (úgy mondják, kitíí, vagy kidíí, kicíí, kiríí, és nagyon utálom, főleg az elnyújtott íí, meg a teljesen más mássalhangzó miatt) :D ráadásul egyből a macskákra asszociálnak, nem csak a Hello Kittyre, hanem úgy alapjáraton kiscicára. Meg amúgy sem illik hozzám szerintem, de emiatt nem fogok nevet változtatni :D
Az idősek Kittikének, szüleim/rokonaim Kittusnak, Kittunak, barátok pedig Kityunak szólítanak. :) Mikor öcsém tanult beszélni, nem tudta kimondani, hogy Kitti, és azt mondta helyette, hogy Kipe :D néha édesapám hív így.
A már becézett neveket is szokás tovább becézgetni, gondolok itt a Pistike, Gyurika, Julika, stb nevekre (Pisti már eleve az István becézése, és tovább becézzük a -ke képzővel. Ilyen a Kittike is.)
És nem szabad olyat mondani, hogy genya név. Biztos vagyok benne, hogy a te neved sem tetszik mindenkinek, mégsem mondják azt, hogy "úb@zmeg de idióta sz@r neved van, fuj de undormány név ez!" És mi az, hogy ribi név?
Nagyon jó életetek lehet, ha titeket ez bosszant a legjobban, hogy a primitív, idióta szülők milyen ribi, genya neveket adnak a gyerekeiknek.
Szia! Az én nevem is Kitti:D
Valamelyik előző kommenthez kapcsolódva válaszolnám, hogy igen, becézett név, nagyon jól tudjuk, de ennek ellenére jól esik ha becézve van, mert nekünk ez csak szimplán a nevünk.
Mindenki jól érzi magát ha van egy beceneve, megvan a saját kis hangulata annak, hogy nem csak a születésedkor adott néven szólítanak.
Engem eddig becéztek már Kikinek, Kityának, angolosított verzióból Ketynának, de amelyik engem a legjobban megfogott, az a Kittam volt:)
Aki meg fikáz egy nevet az vessen magára, bárcsak nekem is egy unszimpatikus név lenne a legnagyobb problémám az életben, inkább menj és csinálj valami hasznosat ahelyett hogy osztogatod a destruktív véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!