Kitty/Kitti név becézett formái? Milyen becenevet lehet adni?
Milyen becenevet kaphatna?
Tetszik ez a név?
Mi jut róla először eszedbe?
Sok Kitty/Kitti-t ismersz?
Önállósult becenév. Pont olyan "aranyos" kerestnévnek, mint Anna helyett a Panna, Ilona helyett az Ilonka, Katalin helyett a Kati, Nikolett helyett a Niki és még sorolhatnám.
Okos szülő, aztán majd csodálkozik, hogy a gyerek nevet változtat, mert pl. ügyvédként nem szeretne Dr.Nagy Panna vagy Szabó Ilonka lenni...
Én két Kittit ismerem, mindkettőt edzésről és mindkettőt Kittinek hívom!:D
Egyébként ég és föld a két lány.Az egyik amolyan csinos, szép, bulizós, élettel teli lány, a másik első benyomásra inkább visszahúzódóbbnak, félénknek tűnik, de nagyon jófej és kedves.
Felesleges becézni szerintem, így is szép és aranyos név.
Egyik legjobb barátnőm is Kitti.
Szia!
-Engem is Kittinek hívnak és a barátaim,szüleim és ismerőseim Kittusnak,Kittynek,Kétinek,Kittikének,
KittyHercegnőnek,Cicacsillagnak,Kikinek,Kittánek,Kirának, Kirácskának,Kittugónak,Kittike scenenek,Kittnek, Kittykének,Kettinek meg még sofélén becéznek.
-Igen,tetszik.
-Hát Hello Kitty első sorban másodjára pedig a macska.
-Igen,sok Kittit ismerek,legjobb barátnőmet is így hívják és a suliba is egy csomó Kitti van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!