Koros szőrnövekedés miatt szinte már mindenkit elveszítettem magam körül, és ha nem teszek valamit a barátomat is, mert így képtelen vagyok kimenni az utcára, hogyan mondjam el neki?
Koros szőrnövekedésben szenvedek kb.7 éve, most 19 éves vagyok. A szőrszálak mindenhol jelen vannak, sehogy sem tudok megszabadulni tőlük, orvosnál voltam, mindenfele kenceficét kipróbáltam de semmi sem segített.
Ezért nem szívesen megyek társaságba, a barátom állandóan kijár, megy strandra, szaunába, wellnessbe, nekem meg kész kín, mindenki előtt mutatni a csupasz testem.
Emiatt nagyon sokszor összekapunk, mert én nem szeretnék kimenni, de nem érti meg, hogy miért. 1 éve vagyunk együtt és nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy mi a bajom, mert nagyon szégyenlem magam előtte saját magamtól undorodom, tényleg nem tudom, hogyan tudott elfogadni.
Természetesen minden nap szedem magamról a szőrszálakat, de pl estére úgyis kinőnek, vagy látszanak a szőrtúszok.
Muszáj lenne beszéljek vele, mert már nem bírom ezt az állapotot, de rettenetesen szégyenlem magam előtte.
Teljesen megértelek! Én is ugyanígy vagyok ezzel. Együtt lakom a barátommal úgy fél éve, rengeteg áldozatot hoztam, hogy ne tudja meg. Pl, korábban kelek, hogy legalább az államról kiszedjem csipesszel az oda nem illó szálakat. Volt már, hogy nem tudtam, és egész nap frusztráltam magam, hogy vajon észreveszi e. Tudom, hogy ez hatalmas teher, a mi problémánk. Én a helyedben nem ültetném le, és mondanám el neki, hogy mi a bajom. Ezt az egy titkot megengedheted magadnak szerintem.
De különben mi vitt rá, hogy el kell neki mondjad? Én nem akarnám, hogy máshogy tekintsen rám, mint egy igazi nőre. Mert nem érzem magam emiatt igazinak, ez nem nőies, ez nekem undorító,és minden nap szembesülök vele, és utálom. Én is rengeteg időt eltöltök azzal, hogy szedegetek és csak szedegetek szőrszálakat. Eszméletlen sz@r!! Nem akarnám, hogy a barátom megtudja.
Azért egy együttélésnél - később házasságnál vagy bármilyen tartós kapcsolatban nem lehet mindig elfordulni, ha a másik épp nem tökéletes.
A férjem már hányt előttem (betegség miatt), panaszkodott, hogy a prosztatája miatt az egész alváza fáj, volt büdös, én is voltam, sőt, reggel sincs odakészítve a szájvíz az ágy mellé.
Sőt, jött ki rajtam övsömör, fájt, csúnya volt - marhára nem érdekelte, hozta a gyógyszert és igyekezett úgy hozzámnyúlni, hogy a fájós részt ne fogja meg.
Mi van, ha baleset ér és eszméletlenül fekszel és ő talál meg? Ilyen esetben az is előfordul, hogy összevizeli magát az ember öntudatlanul. Akkor inkább szakít, minthogy bevigyen a kórházba?
Durva és sarkított példa, de akár meg is történhet (én is estem már le létráról)
Nem lehet, hogy így szeret??
Vannak, akik kimondottan buknak a szőrös nőkre...
Kiránduljatok egyet Romániába, vagy Görögországba.
Olyan szőrös, bajuszos nők is jönnek majd veletek szemben,
hogy gorilla is tőlük kérne receptet a szőrnövesztésre...
Te ott szinte csupasznak éreznéd magadat.
Mert ugye minden relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!