Miért gondolja egy katonaságnál dolgozó, bizonyos rendfokozatban lévő férfi, hogy ő felsőbbrendű másoknál?
Engem egyszer bemutattak egy faszinak, közli, XY zászlós. Huh mondom XY orvostanhallgató. Később több ilyen is volt, csak nem vettem tudomást róla.
Komolyan nem értem, hogy mit gondolnak, kit érdekel a civil életben? Ez kicsit olyan, mint mikor itt bármilyen témában, BÁRMILYENBEN, egyesek késztetést éreznek, hogy beírják, pedagógus vagyok, kismama vagyok, tök mindegy miről van szó.
Szerintem nem kell őket bántani! Lehet, hogy annyira marha van a keze alatt, hogy büszke arra, hogy ő nem tudott még elmarhulni.( tisztelet a kivételnek)
Én szeretem a katonákat, és egyik vágyam az,hogy katona feleség legyek :)
Első vagyok, én azóta katonafeleség lettem, de sem a férjem, sem azok a kollégiái, akikkel összejárunk nem ilyenek.
Szerintem inkább ritkább, aki így mutatokozik be civilben is, ők azok akiknek alig fér be az arca az ajtón.
Na azért vannak normálisak is. A sógornőm férje is egy hivatásos katona. Ismerem kb 10 éve a srácot, de a mai napig nem tudom mi a rendfokozota, mert nem érdekel és ő sem tukmálja a témát. Neki az a munkája, magánemberként, ha nagyritkán találkozunk, akkor az autókról tudunk órákig eldiskurálni.
Aki olyan, mint a kérdező esete vagy aki beírta, hogy hogy mutatkozik be, ez olyan embernek sivár a lelkivilága és ilyen mankók kellenek neki, hogy embernek érezze magát. Ha szeretettel nem tudod leszoktatni, akkor mehet a levesbe. Kerülni kell őket messziről.
Én vőlegényem is katona, és bár a rendfokozatával nem jön soha, de neki is vannak érdekes dolgai, pl aki nem tud lefutni min 10 kilómétert, az fizikailag egy semmirekellő sz*r:) De én csak nevetek az ilyen dolgain:)
Egyébként biztos azért büszkék annyira a rendfokozatukra egyesek mert ténylen elég nehéz elérni, ismerek olyanokat akik 10 év munkaviszony után lettek csak 1 rendfokozatot előléptetve, úgyhogy tényleg nem egyszerű.
Elsőnek igaza van, én is szoktam röhögni amikor késztetést éreznek rá hogy beírkálják itt GYIK-en hogy hány diplomájuk van, meg hány nyelven beszélnek, holott a kérdéshez semmi köze (nameg mondjuk egy kereskedelem-marketing szakot, illetve egyébb "büfészakokat" nem valami nagy teljesítmény lerakni...)
Én pincér vagyok. Rendszeres vendégünk volt egy pasas,aki mikor asztalt foglalt telefonon így mutatkozott be : Jó napot kívánok,Laczó József,ügyvéd! Egyszer jó kedvemben talált ,és visszaköszöntem: Jó napot kívánok,Kiss Jolánka,pincér!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!