Mit tehetnék vele? Az őrületbe kerget!
Anyám állandóan kiabál,és csapkod. Tegnap tesóm gatyája eltűnt,és azonnál rám fogták,hogy én vettem el,pedig én minden hétköznap 5-kor kelek a suli miatt,és tesómmal egy szobába alszunk,és minden reggel felkel rám,és azt hallaná ha nyitom a szekrényét.Kipakolta az egész szekrényem,közben teljes hangerővel üvöltött,apumat is sikerült felidegelnie. :@@@ -.-"
Apuuu tegnap vett egy csomó yoghurtot,és mindet eldugta ő meg a hugom,hogy ne egyek belőle. Anyám és a tesóm előttem mondják rám hogy retkes r*banc,mocskos k*rva,gennyláda,k*csög,stb. :|
Tudom most majd jönnek a válaszok hogy költözzek koleszba,de a sulitól vonattal kb. 15 percre lakok.
15L
Kedves 16:23 elég szépen odamondta, de ne hallgass rá.
Beszélj apuddal, költözzetek el ketten rokonokhoz, vagy tényleg fordulj a gyermekvédelmisekhez segítségért.Leget, hogy pár év múlva tényleg minenki normális lesz, de addig is csak te fogsz szívni, és ez még kihathat a későbbiekre is, úgyhogy valamit lépj, ne tűrd el, de ne is reagálj durván, inkább maradj csendben. Tapasztalat, hogyha nem mutatodd ki hogy érdekel, egyszer megunják.
Szerintem várj egy kicsit, és ha anyádnak lesz egy jobb napja, amikor lehet vele beszélni, kérdezd már meg tőle, hogy miért bánik így veled.
Nagyon-nagyon igaza van annak, aki azt írta, hogy tanulj belőle. A negatív példa is példa!!!!
Látod, minden rosszban van valami jó is. Legalább tapasztalatot nyertél. Az élet nagy tanító.
én is ismerek ilyet pont az osztálytársam családja!14 éves lánnyal pont így bánnak de ő vele senki sincs a húga a bátyja az anyja mindenki ellene van
hiába beszél velük nem csinálnak semmit csak ordibálnak vele(egy pl. tőlük: szétvágták a ruháit...(anyja huga).és saját pénzén meg amit a mamájától kapott azt hordja csórim :'(
tanulság:a tesók és az anyák a legrosszabbak ien esetben
Óóóóh szegény! :(
Hála isten nekem nem ilyenek,addig élnének. Volt mikor anyám megint bolond volt,és meg akart vmiért ütni,én meg nem hagytam,mert elhatároztam hogy nem érhet hozzám senki,mármint úgy hogy bántani akar.Mert nem vagyok box zsák.XD De hála nem vernek,csak mondom. :)
De most van egy farmer kabát,ami nem tetszikmúltkor kidobtam,mert nem tudok vele mit kezdeni,és anyám meg visszadobta a szobámba! -.-" :@ O.o Mondja akkor égesd el,mondom oké. Viszem ki,kérdezi: Mit csinálsz? El ne égesd! És megint visszadobja. -.-" Mért nem lehet felfogni,hogy nem tetszik,nem hordom,csak fölöslegesen áll ott.
Ha végleg elmérgesedik a helyzet, talán segíthet, ha beszélsz a védőnővel. A gyermekorvosnál szoktak lenni a védőnők, ha bemész a rendelőbe, biztos ott lesznek ők is.
Az is lehetne egy megoldás, ha megkérdezed az ofőt, hogy mi a véleménye, mit lehet tenni ilyen helyzetben. De az ofő esetében legyél nagyon óvatos, mert nagyon valószínű, hogy mindent visszamond a muterodnak.
Ha egyik megoldási stratégia se válik be, akkor nincs más hátra, mint az önkormányzat gyámügyi hivatalánál bejelenteni, hogy kicsinálnak otthon. De nem tudom, hogy ha bekerülnél egy intézetbe, azzal jobban járanál-e.
Vagy: Van-e az iskolának iskolapszichológusa? Vele is leülhetnél dumálni, hátha mond valami használhatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!