Nagyon meghízott a férjem, hogy közöljem vele, hogy undorodom a szétfolyósságán?
A "boldogságháj" nálunk is előjött, bár néhány kg csak, inkább az izommennyiség tűnt el - mindkettőnknél. Engem az esküvői fotók sokkoltak, mennyire elpuhultam. El is rongyoltam egy edzőterembe. Néhány hét után mutogattam az immár férjnek, hogy "nééézd, milyen kemény lett a combom" - aztán megsimogattam a hasát. Azonnali reakció:
"Hm...nekem is kellene sportolnom, kicsit hasat eresztettem..." - egy hét múlva ő is járt edzeni.
Most ismét ellustultunk, úgyhogy tavasszal újraindul a lemez.
nem tudom mióta vagytok együtt,de az elég dúrva kifejezés h UNDORODOM!
lehet h marhára nem tetszik hogy meghízott de ettől ő még ő marad,a lelke nem változott úgyan úgy kellene h szeresd nem UNDORODNI TŐLE.ez nem egészségeskapcsolat,ha emiatt annyira másképp nézel rá :S
mellette kellett vna (kellene)álljál és amikor elkezdett hízni felismerni a prodlémát.
mellesleg megnéznélek téged hogy ugyan olyan-e az alakod mint 10évvel ezelött?és a ráncaid?elég nőies vagy amióta házasok vagytok?TE TÖKÉLETES VAGY?
Na, ne!
Én imádom a mackós férfiakat.
100 kiló alatt egy férfi csak karácsonyfa dísz.
:D
Nálunk fordított a helyzet, én 65 kilóval indultam, most vagyok 80 kg, mert egy pajzsmirigy betegség miatt meghíztam + mióta terhes vagyok ( terhességem alatt 5 kg rámjött), a párom alig üti a 60-at, mégse tesz megjegyzést rám, és főleg nem undorodik, imádjuk egymást, jó a szexuális életünk, még így kismamaként is.
Azt nem mondom, hogy nem fogok kicsit diétázni, ha megszültem, de nem is görcsölök rajta, mert nálunk nem ezen van a hangsúly, hanem a lelki dolgokon.
Szoktunk viccelődni, vannak beceneveim - olyanok, amit más nő nem tolerálna, én meg csak mosolygok rajtuk, mert inkább aranyosak, mint sértők - de soha nem tudna megsérteni az alkaltom miatt és én se őt.
Férjed, ha nem volt eddig hízásra hajlamos, csak az utóbbi időkben hízott el, akkor lehet, hogy ott valami eü gond is lehet, nem a kajától hízott el.
Ezt neked kell tudni, mennyire szedte azelőtt is magára a kilókat, ha toleráltad akkor amikor megismerkedtetek és egymásba szerettetek, most se kéne ennyire neheztelned rá.
A Te hozzáállásodat nem értem valahogy...
80 kg-os nő az nem durva.
100 felett van, 40 kg-ot hízott kb. nincs betegsége ami miatt hízott volna, de ha nem fogy le tuti lesz a szívének.
főzzetek kevésbé laktató hizlaló kajákat és sport...
egyedül nem fog lefogyni...
párom is felszedett kb 30 kilót ugy hogy előtte se volt sovány,de amig nem főzök kevésbé hizlalóan,nem vártam h fogyjon...pár hónapja áttértem a tésztanélküliségre,és hogy nem zsirral főzök,plussz szendvics helyett csak gyümölcs volt a reggeli,1 hónap alatt 10 kilót fogyott...(aztán egyéb okok miatt ez abbamaradt,de nem is várom,hogy a tésztától meg a pörkölttől fogyjon mozgás nélkül...lassan visszatérek a normális főzéshez,le fog menni simán...)
szereted te igazán ha azt mondod undorodsz tőle?
(páromon is "folyik",de ettől még szeretem,max nem nehezedik rám teljes testsulyával:D)
Karacsonyi meglepetes! Gyogynovenytea keverek pl. A herbarianak nagyon jo teakeverekei vannak, s ezt vegyel Neki.
Te ismered a parodat, hogyan tudod ravenni arra, hogy elinduljon a "fogyas" utjan, de lehet ezt jatekosan is megoldani es nem sertoen.
Az En parom pl. mar minden tisztitokurat vegig csinalt, mivel reggelinte a kave elott mosolyogva ezt teszem ele pl.
Az tudni kell, hogy derekfajdalma mar volt, holott nem tulsulyos, csak pocakot eresztett "volna", de megeloztuk!
Az empátia, az lakik-e nálatok vajon, vagy csak két idegen vagytok, akik egy lakásban laknak?
Egyszóval kifejezve, nehéz egy férfit megváltoztatni,
de ha már ragaszkodtok egymáshoz, akkor muszáj lesz.
És bárki bármit is mond, lehetséges a dolog.
Tényleg. Komolyan mondom. Mit várnál el Tőle, mit tegyen Ő Veled, ha Te lennél az Ő helyzetében? Aztán, tedd vele ugyanazt! És ne csodálkozz, ha cserébe Ő is ugyanazt teszi! (Ezt komolyan kérdezem és mondom.)
És még egy tanács: egy férfi személyisége éppen annyira sérülékeny, mint egy nőé, csak más dolgokra. Ha elég felnőtt vagy, akkor tudod, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!