Hogy lehet lebuktatni a feleséget, ha az a leszbikus bébiszitterrel kavar a férje háta mögött?
Két csaj ? Minden férfi álma :D
A bátyád örülne neki, főleg ha be is tudna furakodni közéjük :D
Amúgy meg ne keveredj bele, nem fog neked hinni, rosszindulatú kavarógépnek fog tartani, hacsak nem viszel szemmel látható bizonyítékokat.
Mennyire ismered a sogornodet? En mindig odafigyeltem magamra, s rengeteget dolgoztam, tehat mindig mentem, de kozben a htb-i munkat is elvegeztem es a gyermekeimet is neveltem /4gyermek/.
A sogornom meggyanusitott hogy megcsalom a paromat, de erre felhivta a figyelmet is kulon. Hova jarok, miert oltozom csinosan, miert tornazom, kinek akarok tetszeni stb.
Ennek mar 20 eve, de egy komoly veszekedes lett a vege, s azota sincs meg az a testveri jo kapcsolat kozottuk!
Nagyon meresz ez a gyanusitas, mennyi idos a hugod? Nagyon jol gondold meg, hogy hogyan avatkozol bele a testvered eletebe, mivel szereti a parjat, es nem valoszinu, hogy megtudna azt bocsajtani, hogy meggyanusitjatok, foleg ha meg alapja sincs ennek.
Mivel foglalkozik a sogorno? Erzelmekkel nem szabad jatszani, de foleg nem a masik ember erzelmeivel.
Csak azt allisd igaznak, amit a sajat szemeddel latsz! Kepzeld el, ha Teged igy meggyanusitananak, holott csak egy sima jo baratsagrol lenne szo, es nem testi kapcsolatrol? hogyan erintene?
"Ha fontos számodra a bátyád boldogsága, akkor pedig közöld vele a véleményedet."
No, ettől aztán boldog lesz. Rosszabbak vagytok mint a KGB, meg a MOSZAD együttvéve, mert benneteket a butaságotok hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!