Hogy lehet lebuktatni a feleséget, ha az a leszbikus bébiszitterrel kavar a férje háta mögött?
Kedves kérdező! Nyilván szereted a tesód,és a legjobbat szeretnéd neki,de mint már előttem sokan írták,ezt nekik kettőjüknek kell megoldani. Az is lehet,hogy a húgod állítása teljesen alaptalan, és ő félre értette a helyzetet,esetleg túl élénk a fantáziája. Még ha konkrét bizonyítékotok lenne,akkor sem kellene beleavatkoznotok,mert gondolom ti sem vagytok minta példányok...
Én pl. tudtam,hogy a bátyám volt barátnője csalta a tesómat,mégsem "mártottam" be a lányt. Ha a tesóm olyan idióta volt, hogy nem vette észre,akkor meg is érdemelte...
Azt tanácsolom, hogy ne szóljatok bele a testvéretek életébe!!!...
Az meg főleg nagyon ronda dolog, hogy vendégként ott laktok a testvérednél, és ezalatt leskelődtök a sógornőtökre, rágalmazzátok (mert a bizonyíték nélküli vád az rágalom!) a saját házában?!...
Képesek lennétek felborítani a testvéretek házasságát, tényleg úgy jobban éreznétek magatokat?!
Én a testvéretek helyében többé be sem engednélek titeket a házamba!!!
Természetesen lehet úgy élni, hogy a fejed a homokba dugod, és csak azzal foglalkozol, ami a te érdekedet szolgálja. Úgy látom a többiek inkább ezt tanácsolják neked..
Dönts, ahogyan te jónak gondolod! De először döntsd el, kinek akarsz jót, magadnak, vagy a bátyádnak?
Ha magadnak, akkor ne szólj egy szót sem..
Ha fontos számodra a bátyád boldogsága, akkor pedig közöld vele a véleményedet.
Az tuti, ha az én testvéremnek tudomása lenne arról, hogy a párom megcsal, és nem szólna, hanem hagyná hogy tovább ringassam magam a rózsaszín ködben.. Hát iszonyú megalázva érezném magam, ha ez kiderülne. Hogy hagyhatta, hogy hülyét csináljak magamból? Hogy hagyhatta, hogy a párom a szeretőjével +még akiknek szintén szemet szúrt a dolog röhögjenek a markukba, ahányszor találkozunk, vagy éppen szánakozzanak, hogy "Szegény ördög, ha tudná.."
Én azzal nem állnék szóba, aki ilyesmit eltitkol előlem.
ez poén!
Úgy, hogy elbújsz a szobában és rajtakapod őket! Mobillal levideózod őket! Kész ennyi!
Ha ennyire kozelrol erint ez az eset, akkor gyozodj meg errol!
Amikor tudod azt, hogy kb. most egyutt lehetnek, akkor oda kell menni, de amig a sajat szemeddel ezt nem latod, addig meg a feltetezni sem szabad, mivel ez eleg komoly gyanusitas.
Csinalj meglepetest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!