Karácsony, a barátom, ajándékok. Szerintetek hülyén jönne ez ki?
Sziasztok!
Ez lesz az első karácsonyunk a barátommal,és ő előre beharangozta,hogy az anyukája készül mint állat,talált nekem tök jó cuccokat,ő is állandóan azt lesi hogy mit szeretnék. Nekem kissé szűkös a keretem amiből ajándékot tudok venni,és félek hogy ők vesznek egy halom ajándékot,én meg csak szerény dolgokat tudok adni. Kértem a barátom hogy ne vásároljon össze mindenfélét,de hajthatatlan,rosszabb mint egy shoppingolós plázacica:D
Szerintetek?
16/L
Szia (:
Mondd meg komolyan a barátodnak, hogy te most nem tudsz kifizetni több tiz ezer forintot karácsonyra,és hogy neked ez igy szarul esik.
Megfogja érteni.
Amúgy szerintem ha sütsz egy tepsi sütit + veszel valami személyes dolgot a pasidnak akkor máris lenyűgözted a szüleit. (:
Például egy karácsonyi kép keret benne a közös fotótok? Vagy ha van már több képetek is, akkor egy album. Ez pár ezer forintból megvan és szerintem többet és mint egy drága csecsebecse.
Nem vagyunk ilyen romantikus "közösfotós-bekereteztetős" típusúak:D Egész konkrétan egy dögcédulát akarok venni neki amibe gravíroztatok (elég militarista a barátom)
A süti viszont jó ötlet:)
Szia!
Egy abszolút személyes ajándék ötlet: Írd le neki egy papírra (kézzel, úgy személyesebb!), hogy mi mindent szeretsz a párodban. Lehet az akármilyen apróság is, pl. az illata, egy tipikus mozdulata, amit szeretsz benne, stb. Fontos, hogy őszinte légy!
Ennél személyesebb és értékesebb ajándékot nehezen adhatsz :)
én mosz szülinapkor voltam igy...
páromé enyém előtt van pár héttel,ötletes és hozzáillő dolgokat kapott,de csak párezer értékben,nem ugy állok mostanság h többtizezer belefér...
erre ő nagyjából 30ezer értékben lepett meg...mondván h ha örülök,nemérdekli mibe kerül,majd ha közös kasszán leszünk egyszer,akkor szoljak bele mire mennyit költ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!