Mennyire lesz "gazdag" a Karácsony? Kaja, ajándékok.
Mindenkinek olyan ajándékot adok, aminek biztos örül, és a pénztárcámat se viseli meg nagyon.
Anyu a tesco ékszerek akcióiból kap egy szettet, apámnak Sport szelet csomagot adok, mert mindig azt eszik, öcsémnek még nincs ötletem, de neki is biztos kitalálok valamit.
Nálunk mindenki csak 1 DVD-t vagy 1 könyvet, és mellé csokit kap. Idén nincs sok pénzünk párommal, most vettünk lakást, hálistennek hitel nélkül. Szóval jelentősen gyengébb lesz ez a karácsony, az előző évi 250.000 helyett idén olyan 40.000-ből oldjuk meg.
20/L
:s mindenhol azt hallani h nincs pénze senkinek...de mégis akik ittt írtatok mindenki azért...(saját lakás, 25000-es karácsony:()
nem felhánytorgatásból, örülök h nektek legalább van:)!
meg rengeteg ismerősöm, mind1 1től 1ig nagy karácsonyokat tart, hatalmas ajándékokkal:S
akkor mégis kinek nincs pénze..mondjuk nekünk sajnos nincs az biztos, de pont ezért összepontosítunk akarácsony lényegére, a szeretetre
sok közös program énekléseka ygerekekkel és közös játékok:) remélem így is jól érzik majd magukat a csöppök:)
Nem hitel, előbb írtam... Mind1, nem ez a lényeg. A lényeg, hogy szerencsések vagyunk, mert jobban élünk az átlagnál, mióta párom dolgozik és a szülei is küldenek pénzt minden 2. hónapban (nem értem, miért küldenek, de jól jön, kell az illetékre, annnyira aranyosak a szülei). Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs pénzük, csak kevés pénzből tudják megoldani a karácsonyt. De nemrég rájöttem, hogy ezentúl nem fogunk ilyen hú-de-nagy karácsonyi ajándékokat vásárolni, az előző évi 250.000 ft-os karácsonnyal nagyon elszálltunk, ilyen többet nem forul elő. Nem szabad, hogy erről szóljon a karácsony. Szeretet, család, ez a lényeg!
ismét 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!