Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lesz "gazdag" a...

Mennyire lesz "gazdag" a Karácsony? Kaja, ajándékok.

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 11:46
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Nem kell nélkülöznünk, szerencsére!
2009. dec. 12. 11:49
 2/20 A kérdező kommentje:
örülök:) végülis nekünk se..kicsit kevesebb ajándékot vettem idén...de remélem azért szép lesz a Karácsonyunk:)
2009. dec. 12. 11:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek olyan ajándékot adok, aminek biztos örül, és a pénztárcámat se viseli meg nagyon.

Anyu a tesco ékszerek akcióiból kap egy szettet, apámnak Sport szelet csomagot adok, mert mindig azt eszik, öcsémnek még nincs ötletem, de neki is biztos kitalálok valamit.

2009. dec. 12. 12:02
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk mindenki csak 1 DVD-t vagy 1 könyvet, és mellé csokit kap. Idén nincs sok pénzünk párommal, most vettünk lakást, hálistennek hitel nélkül. Szóval jelentősen gyengébb lesz ez a karácsony, az előző évi 250.000 helyett idén olyan 40.000-ből oldjuk meg.

20/L

2009. dec. 12. 12:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Feleannyit tudunk csak idén költeni ajira, bár azelőtt sem tudtunk nagyon költekezni. Éppen ezért a karácsinyo vacsi sem volt egetrengetően pazar és az megfelel idén is (rántott hal, köret, savanyúság, 1 üveg bor és sütemények).
2009. dec. 12. 12:11
 6/20 anonim válasza:
70%

:s mindenhol azt hallani h nincs pénze senkinek...de mégis akik ittt írtatok mindenki azért...(saját lakás, 25000-es karácsony:()

nem felhánytorgatásból, örülök h nektek legalább van:)!

meg rengeteg ismerősöm, mind1 1től 1ig nagy karácsonyokat tart, hatalmas ajándékokkal:S

akkor mégis kinek nincs pénze..mondjuk nekünk sajnos nincs az biztos, de pont ezért összepontosítunk akarácsony lényegére, a szeretetre

sok közös program énekléseka ygerekekkel és közös játékok:) remélem így is jól érzik majd magukat a csöppök:)

2009. dec. 12. 12:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
12:12 - Gondolom annak a válaszolónak a saját lakás hitelből van... Nekem még hitelt se adnak, mert nincs olyan munkám, amire adnak, hiába dolgozom, önmagában ez kevés. A karácsonyt meg legfeljebb 15ezerből oldom meg, anyunak kerül legtöbb pénzbe, de apámé és öcsémé nagyon olcsó lesz, viszont értékben, amennyit nekik ér, az felbecsülhetetlen.
2009. dec. 12. 12:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hitel, előbb írtam... Mind1, nem ez a lényeg. A lényeg, hogy szerencsések vagyunk, mert jobban élünk az átlagnál, mióta párom dolgozik és a szülei is küldenek pénzt minden 2. hónapban (nem értem, miért küldenek, de jól jön, kell az illetékre, annnyira aranyosak a szülei). Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs pénzük, csak kevés pénzből tudják megoldani a karácsonyt. De nemrég rájöttem, hogy ezentúl nem fogunk ilyen hú-de-nagy karácsonyi ajándékokat vásárolni, az előző évi 250.000 ft-os karácsonnyal nagyon elszálltunk, ilyen többet nem forul elő. Nem szabad, hogy erről szóljon a karácsony. Szeretet, család, ez a lényeg!

ismét 20/L

2009. dec. 12. 12:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem szüleim rámparancsoltak hogy ne költsek sokat. visszafogtam magam, de ha valakinek kinéztem már régebben valamit akkor mindegy mennyibe kerül azt vettem. akire kevesebb jutott, annak meg csináltam az itthoni megmaradt papírból, üvegfestékből díszeket :) bár szegényebb lesz a karácsony mint tavaly, nekem mindegy, ugyanúgy várom
2009. dec. 12. 12:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, lakni akkor is kell valahol, és a saját lakás az egyik legfontosabb dolog az önállósághoz.
2009. dec. 12. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!