Miért érzek így? Miért van ez velem?
Mostanában elkezdtek érdekelni a komolyabb témák,na nem mintha eddig csak a hülyeség érdekelt volna:)pl.miért élünk?hogyan kell élni helyesen?egyáltalán mi a helyes,mi a rossz?..stb.
Igazából még keresem önmagam,szeretném már megtalálni,és mindig azt hiszem,hogy tudom milyen vagyok,de sajnos nem.Szinte napról napra változom,és ez teljesen összezavar.Sokkal komolyabbnak érzem magam mint 1-2 éve,vagy fél éve akár.Tudom,hogy ezen minden tinédzser átesik,de olyan rossz ez így.Sokszor gondolkozom,elmélkedem,próbálom "formálni" magam.
Szerintetek miért van ez?Fogok változni?Lesz majd jobb is?
Hogyan találjam meg önmagam?Vagy ez majd magától alakul?
16/L
Teljesen normális, ez az időszak a személyiségfejlődés egyik legdinamikusabb korszaka.
Ennyi idősen én végignyaltam az összes vallás leírását, pszichológiai könyveket, filozófiai írásokat. Egy része ment a kukába (átvitt értelemben), egy része pedig beépült.
Nem bántam meg, mert külső kényszer nem volt rajtam, saját magam dönthettem el, hogy mi tetszik, mi nem, mi áll közel hozzám.
Olvass sokat, láss sok mindent, aztán egy része megmarad, egy részét pedig a sarokba fogod dobni, mert nem érzed a mgadénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!