Lehet korán reggel tanulni? A szüleim szerint nem.
állítólag koran reggel es keso este legfogekonyabb az agy.
nekem a keso este valt be sajnos, de ha neked a koran reggeli, orulj neki!!
a szuleid meg majd meglatjak a bizonyitekot, a jo jegyeket :)
jó tanulást
Emberfüggő.
Én reggel képtelen vagyok tanulni. Gondolom, a szüleid is.
Neked meg olyankor megy jobban.
Mutasd meg nekik a jegyeidet.
Én egyetemista vagyok, és évek óta éjjel tanulok. vizsgaidőszakban este 10kor kezdek tanulni, és reggl 6ig nyomom. ha aznap van a vizsga, akkor 6kor lefekszem, alszom úgy 2 órát, és bemegyek, levizsgázom. autána haza, egy gyors evés, és lefekeszem aludni mintha éjszaka lenne, és este 8-9 körül kelek. akinek ezt elmesélem, égnek áll a haja, amit nem csodálok. ezt hossszú távon nem is lehet bírni. de én csak így tudok tanulni.
tanulj ahogy neked jól esik, ha a jegyeiden jó eredmény tükröződik, a szüleidnek egy szava sem lehet többé. bizonyíts!
sok sikert.
Szia!
A reggeli tanulás azért jó, mert a rövidtávú memóriád sokkal jobban működik reggel, tehát ha az napra tanulsz nagyobb az esélyed, hogy jobban a fejedben marad! Én is reggel tanultam ,ha húzósabb dogánk volt, na és meglátszott, hogy valóban a rövidtávú memóriámban volt a dolog :):):) !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!