Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar? A parom...

Csak engem zavar? A parom "vilagot jart", nem lehet olyan helyet mondani ahol o meg nem volt ellentetben velem.

Figyelt kérdés

Akarhova megyunk csak az van , hogy o mar jart itt. Nem pont akkor vagy elotte vagy kesobb , de kiderul, hogy o volt ott.Ez rettenetesen zavar.Ugy erzem magam mint egy kis hulye.Nekem nem adatot meg, hogy eljussak akarhova is.O pedig szinte mindenhol volt,persze nem egyedul es ez is bosszant.Valahol vagyok vele es mas jut az eszebe.Persze o nem ezt mondja , de ha arra emlekszik , hogy jart ott , akkor arra is kivel, ez tok egyertelmu.

Szerettem volna ha velem is "felfedez" egy orszagot vagy valamit, de semmi eselyem ra.Ugyanakkor meg elvan ajulva magatol , hogy o mennyi helyen volt...

En vagyok tul gyerekes vagy ez mast is zavarna.

Amugy a tengerentulra akartunk egyutt menni, de ket hete kiderult , hoyg mar ott is volt egy csajjal... Raadasul el sem mondta eddig. En meg nagyban terveztem, milyen jo lesz.... es tessek.

2009. jan. 15. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom megérteni a kérdezőt. Kicsit sem.

Ezzel a hozzáállással, amit most tanúsítasz, azt éred el, hogy egy következő úton, egy másik nőnek arról fog beszélni, hogy mikor az exbarátnőjével (azaz veled) ott járt, akkor mi tetszett az adott városban vagy mi nem.

Olyat vársz el egy embertől, amit nem LEHET elvárni. Ugyanis azt szeretnéd, ha számára a múlt megszűnne, és csak te lennél. Ezt ne várd. A múlt az ő része. Sőt, amikor az exével volt az adott helyen, akkor valószínűleg arról sem tudott, hogy te létezel, így pedig igen hülye elvárás, hogy akkor is "érted" kellett volna döntenie.

Azt megint nem értem, hogy az miért baj, hogy ki mit fizetett. Valószínűleg most te is kapsz tőle dolgokat, amiket nem te fizetsz, és valószínűleg most is vannak olyan dolgok, amiket közösen fizettek. Nem teljesen mindegy, hogy akkor ki és mit fizetett? Még ha a párod is fizetett akkor mindent, az most mit számít? Akkor olyan helyzet, olyan körülmény volt.

Ilyen hozzáállás mellett, amit tőled kap az elmondottak szerint én sem mennék sehova sem szívesen, kicsit megértem a párod :(

Nem leszólni akartalak, de ne akarj tönkretenni ilyen gyerekes dolgokkal egy kapcsolatot. Semmi de tényleg SEMMI értelme így viselkedni. Légy büszke a párodra, és örülj, hogy lehetősége volt világot látni. Hidd el, ha a te hozzáállásod megváltozik, akkor az övé is igazodni fog!

2009. jan. 16. 10:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Valamilyen szinten igazad van , csak nem erted meg mit szerettem volna ezzel mondani,ill. kerdezni.

Nem hiszem , hogy neked jol esne, ha elmennel a paroddal es o egyertelmuen a multtal foglalkozna a jelen helyett. Az pedig , hoyg unja magat , az nem most alakult ki , hanem mar a legelso alkalommal is,ez nem csak "most" tunt fel,ezert kezdtem gondolkodni azon mi lehet a "baj".

Raadasul eloadja a nagy "vilagjarot" engem meg lenez , mert en nem jartam azokon a helyeken es majd o nagy kegyesen elvisz oda.Pusztan ez a problemam...

2009. jan. 16. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én tökéletesen megértelek, nálunk detto ugyanaz ez a helyzet ami a világot látottságot és nem világot látottságot illeti. Mondjuk az teljesen eltér, hogy az én vőlegényem élvezi az utazást és véletlenül se fordulhatna elő, hogy a szállodában punnyadunk vagy hogy szétunja magát és nem érdekli az egész. Nade az, hogy ő már valaki mással járt ott.... na, hát ez az érzés abszolút ismerős!! Mert mi nők vagyunk olyan hülyék, hogy előszeretettel marcangoljuk magunkat olyan gondolatokkal, hogy mert ő már járt ott valaki mással és vele is ugyanolyan jól érezte magát és ugyanolyan jót...... De! NEM!! Egészen biztos vagyok benne, hogy amikor megyünk valahova nem arra gondol, hogy jaj, ő milyen jól érezte itt magát a másik csajjal és egészen biztos, hogy nem kezd el nosztalgiázni. Épp elégszer mondta már nekem, hogy imád, hogy szexinek tart és az elmúlt 2 év számomra is bebizonyította, hogy csak engem szeret, csak én érdeklem és őszintén: láttam az elődeimet és hát konkrétan labdába se rúghatnak mellettem. Arról nem is beszélve, hogy nekik nem kérte meg a kezüket és nem várta boldogan, hogy apa legyen. Egyébként meg ha olyan helyre megyünk, ahol meg már én voltam valaki mással, nekem se az szokott eszembe jutni, hogy azzal a személlyel milyen jól éreztem magam. Az eszembe szokott jutni, hogy tetszett a hely, hogy jól éreztem magam, de az nem, hogy én azért éreztem volna jól magam, mert azzal voltam akivel. Nem tudom érted-e? A lényeg: ezeket a negatív gondolatokat muszály száműznöd a fejedből, mert teljesen megkeseredsz. Téged szeret, veled megy.

Bár nekem ez furcsa, hogy mint írtad oda van magától, hogy mennyi helyen járt és unja az egészet ahelyett, hogy jól érezné magát VELED...

2009. jan. 16. 17:06
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia utolso valaszolo!

Tokeletesen igazad van es teljesen ertem mit akarsz ezzel mondani. Nekem meg nem volt annyi bizonyitas, de megprobalok maskepp hozzaallni a dolgokhoz. Kisse bekepzelt a "draga" , de ez ellen sajnos nem tudok mit tenni. Sokszor beszeltem mar vele errol, de nem vezetett eredmenyre. Megegyszer koszonom a valaszokat es kulonoskeppen a tiedet !

2009. jan. 24. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Most jön a szokásos szöveg... ha szeret, akkor őt nem zavarja. De figyelj. A világon mindenhol még nem járhatott azért, próbálj valami olyan országot választani, mint Luxembur vagy valami kisebbet, ahol lehet, hogy nem járt. Vagy egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy hova menjünk, ahol még nem jártál és szeretnél? hidd el, biztosan találtok olyan országot, ahol még nem volt, de lehet, hogy többet érne, ha összedobnátok a pénz, jó sokat gyűjtenétek, aztán elmennéket Brazíliába, Argentinába vagy Ausztráliába. Olyan helyen biztosan nem járt még(feltételezéseim szerint) és ilyen távoli nyaralás, ha jól sikerül, örökre emlékezetes maradna. Vagy Magyarországon belül válassz helyeket, itt is lehet emlékezetes nyaralás. Biztosan van ahol még nem volt. :);) Szurkolok. :)
2010. márc. 24. 19:16
 16/16 anonim válasza:
Huha! Más is érez ugyanugy mint én? Azt hittem már teljesen zakkant vagyok. Totalisan feltekeny vagyok a múltra, nem akarok olyan helyre menni ahol ő már járt pláne az exxel. Ezt nem akarom, hogy igy legyen, hogy így érezzek, de sajnos nem tudom másképpen. Azóta hogy vagy kérdező?
okt. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!