Mit tegyek anyámmal?
először is a stresszességedet kéne megszűntetni, sok mindenben hátráltat. valószínűleg nagyon tartasz a jövőtől vagy egyéb rémkép lebeg előtted. vegyél tudatosan lassan mély levegőt többször, aztán nézd meg jobban az egészet:
tulajdonképpen miért van ekkora hatással rád anyád szava? a gyám se ítélte eddig neki a gyereket, miért ítélné mostantól? ráadásul a gyerek mit szeretne? - gondolom az igazi anyját, azaz téged - . nem egy tárgy egy ember hogy ' na most én elveszem '. lazíts, a gyerek szeret, te meg a gyereket, most miről beszélünk, nem?
Szia!
Nyugodj meg, ez a legfontosabb!
A feljelentgetéseire tényleg csak az a megoldás, ha korlátozzák a cselekvőképességét.
Úristen!Milyen anya az ilyen?Aki a saját lányát nem előre ha nem hátra felé húzza!Ez a nő a Te anyád elmebeteg!Csak úgy tudsz megszabadulni tőle ha kitörlöd az éltedből,főleg hogy most kismami vagy!Tudom milyen nehéz,én is hasonló helyzetbe járok csak anyós pajtás az aki keresztbe tesz.Ő még férjemet is meg lopta,és befolyásolni szeretné csak nem megy neki.Az a mánijája,hogy elvettem férjemet a családjától.Mindig neki kell,hogy igaza legyen még ha nincs is,és ha nem úgy van akkor hisztizik,és meg játssza magát,hogy hívják a mentőket mert ő kivan idegileg.A 2 hetes kisfiamat el akarta vinni tőlem mert ő neki nagymamai jógai vannak,na azt el magyaráztam kinek milyen jogai vannak!
Marha nehéz tudom,de gondolj a kislányodra,és a kisbabátokra!Anyádat meg tedd ki az utcára mert azt érdemli,mi az hogy Te tartsad el?Élje a saját életét,és ne a ti éltetekbe rondítson.Együtt érzek veled!12 hetes kisfiú anyukája
Ez egy vbeteg eber, elször is helyeztesd gondnokság alá, aztán be tudod adni zárt osztályra, ott a helye sajnos..
Mi az hogy a gyerektartást nem adja oda, Ne haragudj, de ez meg a te idétlenséged, ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy hozzá kerüljön.Jelentsd be a postán, hogy csak te veheted fel a neked érkező küldemémnyeket.
Ha nem szálsz szembe, csak tűrsz, kikszülsz, gyerünk!! Légy te az erősebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!