Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le a félelme...

Hogyan győzhetném le a félelmem? L

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk. A párom kábítószerfüggő volt, de már letette. Én mégis félek, rettegek akárhányszor nélkülem megy el bulizni. Teljesen kikészülök, minden percben szenvedek, a legrosszabb dolgokon jár az agyam. Tegnap is bulizni volt, ma reggel ki volt kapcsolva a telefonja, kapásból elkezdett kattogni az agyam, mivan ha be volt állva és balesete volt, mi van ha direkt azért kapcsolta ki mert szét van csapva és le ne bukjon... Aztán 20 perc múlva hívott hogy megvan meg minden. Állandóan rettegek, szinte elviselhetetlen minden perc mikor ő bulizik én meg csak gondolkodok. Ne mondjátok hogy ha nincs meg a bizalom akkor nincs értelme a kapcsolatnak, mert amúgy nagyon nagy bizalom van köztünk, pl féltékeny egyáltalán nem vagyok, ha elmegy a barátaival discoban csakis azon kattog az agyam (de azon nagyon) hogy mivan ha ott szétcuccozza magát, eszembe se jut hogy most ő csajozni fog mert tudom hogy szeret, és én is nagyon szeretem őt. Nem merem már neki mondani ezeket, mert mindig kiakad hogy én ennyire nem bízom benne. De egyszerűen nem bírom ezt így elviselni. Lehet hogy túlreagálom, hogyan győzhetném le a félelmem?
2010. nov. 27. 08:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Külön mentek bulizni?Rég rossz!!!!!!!!
2010. nov. 27. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!