Hogyan győzhetném le a félelmem?!
Figyelt kérdés
Ugratni szeretnék de félek hogy a csuklóm látja kárát mert Bmx -ezek .Kisebbeket merek ugratni de a nagyobbakra félek rámenni.Ötletek léccives segitsetek =)2009. nov. 4. 17:14
1/4 anonim válasza:
kezdj neki. ha elesel mi van? semmi. sebkötözés, és folytatod. aztán kész. én 1 hétig nem tudtam jármi, mert motorral csúsztam 15 métert, suliba nem mentem, viszont motorra felültem. tehát nő para, menj neki. nagy bajod nem lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm =) várom a további válaszokat
2009. nov. 4. 17:23
3/4 anonim válasza:
nemtom
szerintem nagyjából semmit :(
ezek a korlátaid
én amikor megvettem a középkategóriás MTB-met, utána jöttem rá, hogy félek lemenni az erdőben a lejtőn :D
felfelé nem gond, de lefelé rettegek :(
4/4 anonim válasza:
Olyan ugratón gyakorolj ahol a kidobó és érkező közötti rész is ki van töltve.
Esetleg az elején próbálkozz teleszkópos biciklivel.(Bár gondolom nehéz ilyesmire kölcsönkérni egy bringát)
De a teleszkóp sokat tud korrigálni a kezdeti hibákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!