Egyetem! Hogy győzhetném le a félelmem? Más is van így
ezzel?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Pécsre fogok egyetemre járni,és kollégiumban fogok lakni(az ország másik feléből jövök),nem ismerek ott senkit,eddig egy faluban éltem,és egy kisebb városba jártam gimibe,most viszont egyedül kikerülök a nagyvilágba,vonz a szabadság és az önállóság,de félek hogy nem fogom tudni kezelni a helyzetet..
Ráadásul nekem mindenki azt mondta,hogy az egész egyetemi élet annyira bonyolult,az órák felvétele,meg minden,most úgy érzem semmit nem tudok ezzel kapcsolatban,és nem tudom hogy állom majd meg a helyem..
2009. júl. 31. 13:49
1/6 anonim válasza:
Én nem sok dolgot tudok erről, de szerintem ha odafigyelsz h mikor mit kell beadni meg mikor mit kell felvenni, akkor nem lesz gond, biztos tök jó lesz.
2009. júl. 31. 13:54
2/6 anonim válasza:
nem árt ha felveszed a kapcsolatot egy oda járó felsőbb évessel, pl a felvi.hu-n szokták írni felsőbb évesek hogy vegyétek fel őket msn-en, nagyon sokat tudnak segíteni :)
amúgy ne félj, bele fogsz rázódni, csak ne ess át a ló túloldalára
2009. júl. 31. 13:56
3/6 anonim válasza:
Nem kell félni, mert majd lesz egy tájékoztató, ahol úgy a szátokba rágnak majd, hogy már a végén unni fogjátok. mindent el fognak részletesen magyarázni, hogyan kell felvenni órákat, kaptok órarendet, ott lesz rajta, milyen épületbe, melyik terembe kell menni, kik lesznek az oktatók.. stb. nyugi, a többiek is így lesznek ezzel, senki nem fog tudni semmit, és nagyon sokan lesznek hozzád hasonló elveszett kis bárányok, akik messziről érkeznek, kis településről. hamar össze fog rázódni a banda. nyugodtan megszólíthatsz embereket majd, örülni fognak neki, mert mások is ugyanilyen elveszettnek érzik majd magukat.
2009. júl. 31. 14:00
4/6 anonim válasza:
Ahogy 14.00-ás is írta, nem kell aggódni, mert mindenki tapasztalat nélkül érkezik oda.Mindent elmagyaráznak majd,és az új környezethez is hozzá fogsz szokni.Órák felvétele nem bonyolultabb egy netes oldal regisztrációjánál!:)
Használd ki a mostani nyarat,mert sok munka fog rád várni év közben!
2009. júl. 31. 14:07
5/6 anonim válasza:
Szia, én is Pécsre megyek, az ország másik feléből (Debrecen), koliba. Ha gondolod, dumálhatunk, írok privit.
2009. aug. 1. 22:18
6/6 anonim válasza:
mindig az első félév a nehéz. Amikor be kéne fejezd, akkor még maradnál legalább egy évet. Mindenki így érez egyetem előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!