Mit szólnátok hozzá ha egy olyan ember jönne össze a tesótokkal aki évekig meg volt veszve érted?
Az van h van egy csaj akivel még régen "jártam" vagy 2 hétig és összejött a bátyámmal. Teljesen bele volt betegedve h kiraktam és évekig nem hagyott békén, ha meglátott ölelgetett és mindig mindenkinek azt mondta h én a barátja vagyok. Nemrég szállt le rólam és megtalálta magának a tesómat. Azóta is utálja a feleségemet amiért "elvett tőle" pedig a csaj tök gáz amúgy. Ma délután ott voltak ők is amikor mentem anyámékhoz és szinte végig engem nézett és rólam kérdezett. Nem bírja felfogni az az értelmi fogyatékos h soha nem akartam tőle semmit az a 2 hét se volt semmi. Szerintem amikor meglátott akkor nem vett észre rajtam kívül senkit/semmit. Nem szólok bele senki dolgába de a bátyámnak az lenne a legjobb ha otthagyná. Titeket mennyire zavarna?
29/F

Szerintem a testvérednek mondd meg, nyomatékosan, hogy rólad és a családodról (gyerek, feleség) soha ne meséljen el semmit. Tényleg semmit. Ez a nő beteg, komolyan. Nem tudhatod hogy mivel fog még próbálkozni. Ha idáig nem kattant le rólad, ezután sem fog. Még csak az kéne, hogy bizalmas információkat tudjon meg rólad.
És én a helyedben akkor is elkerülném. Összejövetelekre inkább nem mennék el valami kifogással. A szüleidnek is mondd meg, hogy ez a nő veszélyes, és nem akarsz vele semmiféle kapcsolatot.
Gondolkodj, biztos hogy veszélyes a nő. Addig ok, hogy beléd van esve. Addig is ok, hogy emaileket küld néha. De hogy képes legyen a bátyáddal összejönni csak azért hogy a közeledbe férkőzhessen, szerinted nem beteges? És ki tudja mit eszel még ki. Bármilyen információ amit megtud a bátyádtól potenciális eszköz a kezében. Ha nem megy neki így direktben az elcsábításod, majd elkezdi fúrni a házasságodat. Minél többet tud meg rólad, a szokásaidról, időbeosztásról stb. annál könnyebb lesz neki.
Épelméjű nő ilyet nem tesz, hogy a bátyáddal jön össze miattad. Tényleg így van. Ez nem vicc.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!