Mi az ami ellenszenvet vált ki belőled a másik iránt?
Ha a családi kapcsolatok rovathoz passzolóan akarok hozzászólni, akkor:
Az, ha nem mondja meg mi baja van, pedig látszik rajta, csak duzzog. Ha utálkozik az én családtagjaim iránt olyanokért, amit a sajátjainál elnéz. (Egyszerűsítve: elfogult igazságtalanság.
Szintén családi kapcsolatra: pl a tesóm: ha siránkozik, frusztrált megjegyzéseket tesz, a saját fontosságát akarja mindenáron maximalizálni, ha vádaskodik.
Faterom: nem veszi figyelembe, hogy felnőttem, dirigál, idomít, és állandóan szíd valamit. Nem tud örülni és jókedvű lenni.
Úgy ámblokk családon kívül, mindenki más: mondjuk a fentieket idegenknél sem csípem, max leszarom.
Nem szeretem a fölényeskedést, dicsekvést, "önfényezést". De a túlzott alázatot sem. Legyen egy emberben méltóság önmaga és a többiek irányaba is.
Itt a gyk-n? Az oltogatás, megalázó beszólogatás. A korrekt ellenvélemény azonban tiszteletet ébreszt.
Ránézésre ellenszenvet váltanak ki a plázacicák, a selyemrambók, az agyonvakolt korosodó hölgyemények, azok a férfiak, akik szintén nem tudják elfogadni a korukat.
Az ismeretségi körömben gyűlölöm azt, aki: hazug, képmutató, jellemtelen, irigy, törtető.
-ha állandóan sajnája magát
-ha plázap*csa
-ha lenézi azt amit én szeretek
-ha semmi nem érdekli csak a buli meg a haverok
- de a legjobban az idegesit aki azt hiszi hogy mindenkivel jóban kell lennie, hogy aki nem beszél állandóan vagy nincs 1000 barátja az borzalmasan bolsogtalan, és nem hagy békén, nem veszi észre hogy engem nem érdekel és nem akarok vele barátkozni
Ha valaki mindent meg akar magyarázni, és aztán pofára esik, hogy hoppá! tényleg igazad van.
A hazugságot sem kedvelem.
Azt meg végképp nem bírom, amikor valaki túljátssza magát, csak azért, hogy másoknak megfeleljen.
Külsőleg:1) akinek piencingek fityegnek az ajkáról, szemöldökéről. Rém undorító, még a tetoválásnál is rosszabb. 2)Aki, még nem is ismer, de már lesajnálóan néz, meg feltartja az orrát, büszke a fake versace cuccaira, meg a piacos nike-cipőre. :D
Belsőleg: 1)aki mindig fitogtatja, neki mennyi pénze van, és ez alapján ítél meg másokat
2)aki dicsekszik azzal, neki ilyen, meg olyan jó, és hazudozik össze-vissza
3)az olyan pasik, akik elkérik a telószámod, és egész nap csörög a kik*rt mobil, m nem bírja ki, h ne zaklasson -.-
4) azok, akik behülyítik az embert azzal, h most ejjdejóbarátok vagyunk, megyünk ide-oda...aztán 1-2 hét múlva hallod vissza, h mennyire gáznak tart, + tojik a fejedre
5) mikor csak azért lóg veled az illető, m van nálad pénz/cigi stb.
a képmutatást mindennél jobban utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!