én mit csináljak? Lent a többi
na szóval :barátnőm nagyon jó tanuló volt eddig igazi kis szorgalmas,rendes szófogadó gyerek.de kb. 2-3 hónapja megkergült .beszökött egy szórakozóhelyre egy városban kínáltak itallal elfogadta itt kezdődött a probléma!!!ez egyre többször megismétlődött (ezt én csak később tudtam meg,már nem nem tudtam lebeszélni ,nem hallgatott senkire,a szüleire sem az anyja teljesen kivan borulva )
saját szüleit elhordta a pokolba.nem tudom mi van vele!!!
csomó tantárgyból bukásra áll!!!most pedig hozzámfordult,hogy segítsek neki mert régóta késik neki az...vett egy terheségi tesztet pozitív lett teljesen kiborult!!!elmondta a szüleinek gondolhatjátok mit kapott......én is jól leb.tam hogy hogy lehet ilyen kis qva !!!!a szülei nevelőintézetbe adják nem bírnak vele
most mindenki elfordult tőle nekem pedig bűntudatom van mit tegyek????
14/L
Ez nekem nagyon a kamukérdés szellőjét fújja :)
A barátnőd hülye. Ne csinálj semmit. Ő már nem ugyanaz az ember lesz mint volt. A terhességről pedig ... = ká ú err vé aa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!