Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthetném édesanyámat?

Feljelenthetném édesanyámat?

Figyelt kérdés

Elköltöztünk a lányommal és a párommal anyukáméktól. Minden az én nevemen volt, én is fizettem..

Semmit nem hozhattunk el, még a lányom Laptopját sem, ami szintén a nevemen van, és szintén én is fizettem ki..

Egy darab takarót vagy poharat nem adott.. Csak a ruháinkat vihettük.. Anyukám 73 éves, be sem tudja kapcsolni azt a gépet, és el akarja adni.. Csak azért nem tudja, mert a lányom elhozta valahogy a töltőjét, hisz úgytépte ki anyám a kislány kezéből a gépet, amikor pakolta volna össze.. Azóta kaptunk egy újat de a régiért fáj a szíve.. Mindenünk rajta volt.. Jelszavak tömkelege, és minden családi videó, kép és dokumentum.. még édesanyám végrendelete is

Hihetetlen..

És volt hogy bántalmazott engem, 38 éves nő létemre.. A rendőrséget is kihívtuk, de semmit nem csináltak az ügy érdekében.. Bízom benne hogy látom még abba a gépbe fektetett 200 ezremet valaha..

2010. nov. 25. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Már bocsáss meg de ha egy 73 éves anyuka igy viselkedik annak oka van. Bocs
2010. nov. 25. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Munkám során látok ilyet leget előző,hogy emberek oknélkül verik a gyerekeiket,rokanaikat,mert valakin kikell tölteni a fezskót,le kell vezetni a düht,mert ő keserű,netudd meg hányan bántanak kisbabát,mert nem tudnak tévézni tőle... ÁÁÁÁÁ.Sajnos ez van...
2010. nov. 25. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért jelentenéd fel?Sokkal egyszerűbb és gyorsabb (na meg hatásosabb) módszer,ha szépen személyesen megjelentek nála és elhozzátok mindazt,ami a tietek.Bocsánat,nem akarlak megsérteni,de kicsit lehetnél talpraesettebb ennyi idősen.Nem gondolom,hogy a nagymama díjbirkózó,akit ne lehetne visszafogni,ha megpróbálna hadakozni.

Hajrá.

2010. nov. 25. 17:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Azóta milliószor próbáltuk elhozni.. a páromat gyűlöli, és volt hogy késsel ment neki, de nem is ismeri.. csak azért mert elvált a feleségétől..

Nem tudunk bevonni senkit, és be sem enged a házba. Még a rendőröket is elküldte és nagyon agresszív..

Nem tettem soha semmi olyat ami kiválthatta volna ezt.. Ő irányította az életemet, minden úgy volt ahogy ő akarta.. itt a hiba..

nem olyan egyszerű a helyzet mint amilyennek tűnik. Mégis csak az anyám !!

2010. nov. 25. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem anya...De te meg hagytad magad,az első esténél szájba kellett volna jól vágni, és akkor nem tartnanátok itt...Amúgy aki késsel támad másokra az orvosi eset...Addig örüljetek,mig nem a híradóban vagytok...
2010. nov. 25. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy mentőt is elküldene vajon?...
2010. nov. 25. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vissza mennek és elhoznám.
2010. nov. 26. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!