Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthetném édesanyámat?

Feljelenthetném édesanyámat?

Figyelt kérdés

Elköltöztünk a lányommal és a párommal anyukáméktól. Minden az én nevemen volt, én is fizettem..

Semmit nem hozhattunk el, még a lányom Laptopját sem, ami szintén a nevemen van, és szintén én is fizettem ki..

Egy darab takarót vagy poharat nem adott.. Csak a ruháinkat vihettük.. Anyukám 73 éves, be sem tudja kapcsolni azt a gépet, és el akarja adni.. Csak azért nem tudja, mert a lányom elhozta valahogy a töltőjét, hisz úgytépte ki anyám a kislány kezéből a gépet, amikor pakolta volna össze.. Azóta kaptunk egy újat de a régiért fáj a szíve.. Mindenünk rajta volt.. Jelszavak tömkelege, és minden családi videó, kép és dokumentum.. még édesanyám végrendelete is

Hihetetlen..

És volt hogy bántalmazott engem, 38 éves nő létemre.. A rendőrséget is kihívtuk, de semmit nem csináltak az ügy érdekében.. Bízom benne hogy látom még abba a gépbe fektetett 200 ezremet valaha..

2010. nov. 25. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Végigolvastam a kérdésedet és szóhoz sem jutok. Igazából nem nagyon tudok semmi okosat mondani neked,de talán feljelenteni nem kéne.Gondolom milliószor próbáltatok vele beszélni.De mi az,hogy kitépi a kislány kezéből? Én azt csinálnám, ha megint mentek, szépen összecsomagoljátok a gépet és hozzátok el.Az a tiétek, ő úgysem tudná kezelni...
2010. nov. 25. 17:06
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Nahát micsoda harcias anyuka. Az elméje biztosan jól működik, mert ilyet egy normális eszű nő nem csinál.Én bizony visszamennék a barátommal, és elhoznám.Vagy még egy rokont beiktatnék, és hárman csak elbírnátok vele.
2010. nov. 25. 17:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt elfelejtettem, ha meg akarna ütni, nehogy visszaüss, csak fogd le a kezét, hogy magában se tegyen kárt.De ez akkor is nagyon szomorú.
2010. nov. 25. 17:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
.... odamentek, és elviszitek a gépet... most nem értem ebben mi olyan nehéz komolyan... a párod meg lefogja az anyád vagy valami
2010. nov. 25. 17:07
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
mindent elhoznék maradéktalanul ami az enyém. ha szükséges őt addig lefognám és kikötözném.
2010. nov. 25. 17:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
csak azt ne mondd hogy egy 73 éves nővel nem tudtok mit kezdeni. én biztosan elhoznám az én dolgaimat, ha kell akkor hívnék segítséget aki addig kicsit visszafogja amíg én összeszedem a cuccaimat (persze nem bántalmazni, csak mondjuk lefogni ha harciaskodik)
2010. nov. 25. 17:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nem figyel vagy nincs otthon akkor is elhozhatnátok a gépet...
2010. nov. 25. 17:09
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Odamenetek pár morcos képű férfivel,egy puskával,mindjárt kuss lesz a neve,összepakoltok,megmondjátok a banyának, hogy hol a helye,és hogy hova kerül,ha nem marad a valagán...Vannak módszerek,csak jól kell alkalmazni őket...
2010. nov. 25. 17:11
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Vetesd meg egy baráttal, akit nem ismer, és add meg az árát.
2010. nov. 25. 17:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Vedd el a gépet szerintem mindenképp. Hiszen te vetted (de úgy, hogy neki ne essen bántódása).
2010. nov. 25. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!