Feljelenthetném édesanyámat?
Elköltöztünk a lányommal és a párommal anyukáméktól. Minden az én nevemen volt, én is fizettem..
Semmit nem hozhattunk el, még a lányom Laptopját sem, ami szintén a nevemen van, és szintén én is fizettem ki..
Egy darab takarót vagy poharat nem adott.. Csak a ruháinkat vihettük.. Anyukám 73 éves, be sem tudja kapcsolni azt a gépet, és el akarja adni.. Csak azért nem tudja, mert a lányom elhozta valahogy a töltőjét, hisz úgytépte ki anyám a kislány kezéből a gépet, amikor pakolta volna össze.. Azóta kaptunk egy újat de a régiért fáj a szíve.. Mindenünk rajta volt.. Jelszavak tömkelege, és minden családi videó, kép és dokumentum.. még édesanyám végrendelete is
Hihetetlen..
És volt hogy bántalmazott engem, 38 éves nő létemre.. A rendőrséget is kihívtuk, de semmit nem csináltak az ügy érdekében.. Bízom benne hogy látom még abba a gépbe fektetett 200 ezremet valaha..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!