Ha égne a lakásod/házad és lenne 60 mp-ed, mit vinnél magaddal?
Egy filmben hangzott el a kérdés, és elgondolkodtató...
Majd leírom, hogy a 2 főszereplő mit válaszolt. :)
Köszi a SPOILER-t kedves kérdező, így már nem sok érteleme lesz megnézni a filmet....:(:(:(:(
Hogy válaszoljak is: fotók, gépem(csak a gépház, laptop, Naplóimat. Ennyi lenne a legfonotsabb, de ha jutna időm akkor még: kedvenc alvópárnám, volt páromdoboza, amibe az emlékeim tettem, aztán amit még tudnék és a kezem ügyébe kerülne. :)
Természetesen a családot.
A macimat vinném magammal amival 3 éves korom óta alszom. Ez meg lenne 5 mp alatt, a maradék 55-ben elbúcsúznék az otthonomtól. Mert annyi emlék köt ehhez a házhoz. Inkább búcsút vennék mindentől, mint megmentenék néhány tárgyat. És a macim az ami mindent kárpótolna. Ő lenne a legfontosabb Az emlékek különben is a szívemben élnek majd.
Macskát (nagyon félnék, hogy el ne bújjon valahova, ahol nem tudom megfogni :( ),
laptopot/hdd-t, mert mindenem azon van (jut eszembe, a régi családi fotókat beszkenneltetem!...)
verseimet, naplóimat.
Ha még marad idő, az elrakott pénzt, mert szükség lesz rá... De azokkal kezdeném, amiket pénzen nem lehet megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!