Már nembirom :O adjatok tanácsoot! Családi problémaa!?
16 éves lány vagyok...és anyuval vannak problémáim. folyamatosan csak baszogat sosem hagy békén és egyszerűen sehova nem enged elmenni...haverokkal vagy stb.. állandóan sötétedés előtt haza kell érnem...amit cikinek érzek mert a többi bnőm meg ismerősömnek ezt nem szabják meg.
kb. csak olyan ruhákat hordhatok ami neki tetszik...ha valami neki nem tetszik én már felsem vehetem és ez olyan szarul esik :/ mikor máson meg látom kb ugyanazt a ruhát :( Reggelente is mikor elmegyek suliba, folyamatosan leszól h hogynézek ki meg stb. és legtöbbször sirva megyek el otthonról, suliba is mindig kérdezik h miért vagyok szomorúú ilyenkor alig tudom visszafogni a sirást:(
mit tudtok javasolnii? valami tanács? mégis micsináljak? mit mondjak neki?
nagyon rendesek vagytok h ennyit irtatok:$ nagyon köszönööm. (L)
pfu rem. működni fognaak(Y)
csak tegnap reggel is nagyon összevesztünk ezen a ruhás dolgon... és már azt mondta h "haza se gyere" :(
Csináld meg! Lássa, hogy nem szórakozol! Aludj ott valamelyik barátnődnél, vagy menjetek el bulizni, kapcsold ki a telót és jó éjt!
Statuálj példát, különben sosem hagyja abba a hülyeséget!
00:50 voltam.
Kedves utolsó!
Neked vagy nincs gyereked, vagy még magad is az vagy.
Hogy lehet ilyen tippet adni, hogy menjen el és kapcsolja ki a teloját...belegondolsz, hogy az anyukája mit érezne, ha eltűnne a gyerek????
Az ember mond meggondoltlanul ilyet, hogy akkor haza se gyere..
De ilyennel büntetni ezért cserébe???
Kérdező, ezt azért ne tedd meg!
Valóban nincs gyerekem, te tudom, hogy milyen egy gyerekkor aranykalitkában, pedig nem most volt. Te belegondolsz abba, hogy egy fiatalnak milyen lehet ezt elszenvedni?
Ha nem statuál példát, nem lesz változás. Az én szüleim is csak akkor kaptak a fejükhöz, mikor látták, ahogy csomagolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!