Miért viselkedik így velem mindenki?
Alapból sajnos én is hasonló vagyok, sokkszor észrevettem olyat, hogy pl. valamire azt mondom, h jól néz ki és akkor akivel vagyok az is azt mondja, h jól néz ki, hoott tudom, hogy neki nme a stílusa... de olyanokban is észerevettem, amiket leírtál. Én már 30 éves vagyok, és tudatosan próbálok ezen változtatni, mert nem szeretem megalázni az embereket, nem szeretem ha "félnek" tőlem.
Pasikkal is ilyen tapasztalataim vannak mint neked, szerintem az ilyen pasik azért kaparnak, mert nekik mindig az kell amiért meg kell dolgozni és talán ezt érzik. Vagy, hogy "majd ők megváltoztatnak" és ez kihívás nekik. Egyetlenegy pasi volt az életemben, aki meg tudta húzni a határokat nálam, az az egy kapcsolatom működött jól.
Azt tanácsolom neked, hogy próbálj tudatosabban állni másokhoz, ne ösztönből ordítsd le a fejüket. Előtte nyugodj meg és gondolkozz.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:21
Bocs, de egy szavadat sem értem. (Nekem reagáltad a fenti válaszodat)
Egyszerűen félnek tőled, amire nagyon nem lennék büszke. Olyan emberektől, akik tartanak tőled, nem várhatsz el őszinte szeretetet, figyelmet, érdeklődést, nem kaphatsz mást tőlük, csak hazugságot. Nem azért adnak neked igazat, mert valóban úgy gondolják, hanem mert félnek. Tudod te milyen az, mikor valakiket megkötsz?
Anyám ilyen, tudom miről beszélek, így éltem le a gyermekkorom, rettegésben. Ma megvetem és volt idő, mikor gyűlöltem. Te ezt akarod? Erre vágysz?
Ne fogd arra, hogy a véredben van. Nem állat vagy, hanem ember, aki tud uralkodni magán. Ha erre nem vagy képes, akkor nem a körülötted élők szar emberek, hanem te vagy selejtes.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:27
Bocs, én meg nem foglak tovább okítani butagyerek. Nah puszi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!