Miért viselkedik így velem mindenki?
rühellem az olyanokat mint te! kibírhatatlan vagy és úgy érzem még büszke is rá. látatlanba utállak!
én úgy elküldenélek a francba, hogy nem bírnál megállni két lábon! kivéve ha szerelmes volnék beléd, mert akkor sajnos én is meghunyászkodnék :(
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:56
Te vagy a doktor ház imádó cinikus majom. Hjajh. Hát kérdező, akkor élvezd ki a hülyeséged. Ennyi. Aztán egyszer IGAZÁN bajba kerülsz, megnézheted ki marad melletted.
És mielőtt leugatsz, én is voltam ilyen, tapasztaltam ezt.
Jól rá is bsztam.
Szerintem túl erős egyéniség vagy!
Azért a pasikat se értem...
Ha egy férfi megalázkodik, az papucs, ha viszont egy nő teszi, az természetes?
Kérdés, milyen a jó feleség/barátnő. Az, aki alázatos, kiszolgálja a férjét, házias, "szót fogad"? Aki alárendeli magát a férfinek, elvész az egyénisége?
Na, az se normális!
Meg kell találni az arany középutat! Élni és élni hagyni! Erre törekedj Te is! Ha látod magad kívülről, tudod, mik a hibáid, próbálj tudatosan változtatni azon, ami rossz!
Én speciel azt se szeretem, ha irányítanak, de én se akarok uralkodni a pasin. Szeretem, ha tényleg egyenrangúság van egy kapcsolatban, nemcsak szavakban!
De ha már választani kell, akkor inkább elnyomó lennék, mint elnyomott!
Oroszlán vagy? Kos vagy nyilas?
Munkahelyeden főnök vagy?
Nem szívesen lennék a beosztottad!
Emberek! Megint árad a tömény rosszindulat belőletek. Nem veszitek észre, hogy a kérdező tisztességes szándékkal ír. Azért keres válaszokat, mert érzi, hogy valami nem stimmel körülötte és változtatni szeretne.
És szerintetek milyen hatást fogtok kiváltani ezekkel:
"egyszer majd remélem lesz egy olyan ember aki jól elküld a francba téged, csak hogy észre vedd magad. "
"Csak sajnálni tudlak, ha mindent megkapsz, egy elkényeztetett gyerek vagy. "
"En meg imadom az olyan embereket elkuldeni a pics.aba, mint te:) Es titokban minden ember marhara orul ennek;)"
"Beképzelt vagy, és olyanokat keresel, akiknek alapból nincs önbecsülésük... Pfff, hogy te irányító?"
"nekem volt pár olyan párom, mint amilyen te vagy. A végén vmiért mindig ők lettek a depisek. A te szarvadat is letörném szívesen, csak nem ismerlek, talán ez a szerencséd."
"Én már most utállak mint a sza*t.MEg az összes ilyen embert is utálom.MEgérdemelnéd hogy ne legyen egyetlen haverod sem, nem hogy barátod."
"Te vagy a doktor ház imádó cinikus majom. Hjajh. Hát kérdező, akkor élvezd ki a hülyeséged. Ennyi. Aztán egyszer IGAZÁN bajba kerülsz, megnézheted ki marad melletted. "
GYEREKEK, KOMOLYAN ENNYIRE TELLIK ITT A NAGYTÖBBSÉGNEK?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:20
Nem láttad, hogy a doktor házas tapasztalatból írt?
Birka.
Tiporjanak nagyiszerkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!