Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az itt kérdező-válaszoló...

Az itt kérdező-válaszoló emberek többsége miért viselkedik úgy, mintha mindenki Budapesten lakna?

Figyelt kérdés
Mondjuk inkább a válaszoló embereknél láttam ezt, mert a kérdezők szoktak várost írni. De például ma is olvasgattam pár kérdést, és olyanokat írnak, hogy \'ennél az utcánál, meg térnél, meg szökőkútnál\', meg ilyesmi, de várost sehol se írnak. Én ismerem Budapestet, ezért jött le, hogy budapesti helyektől írnak sokszor, de aki nem ott él, és nem ismeri az utcákat, mit gondoljon? Úgy vettem észre, hogy itt sokak azt hiszik, csak Budapest létezik. Lehet azért vagyok ilyen bekövült, mert én nem budapesti vagyok, de azért itt sokan vannak más városokból is...
2009. aug. 8. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
gondolom azért,mert ha Budapesten keres vmit az illető,akkor egy vidéki tuti nem fog tudni neki segíteni (vagy csak ritkább esetben),aki Budapesti az könnyen belőheti így a helyet,és tud neki segíteni
2009. aug. 8. 12:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem így értettem. Nem azokra a válaszokra gondolok, amikor arra válaszolnak, hogy hol van Budapesten az xy...... Hanem csak amikor egy egyszerű kérdésre ilyen válasz érkezik.
2009. aug. 8. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah ez nekem is feltűnt, olan mintha úgy lennének vele, hogy csak Budapest létezik, vagy mindenki onnan ír. Nagyon durva...
2009. aug. 8. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már mind tudjuk, magyarországon semmivel sem foglalkoznak csak budapestel, kánikulában ott osztják a vizet, a vidék le van szarva.
2009. aug. 8. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Ezt én is észrevettem... Jó lenne Budapesten élni.
2009. aug. 8. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a pestiek 90%-a beképzelt. Azt hiszik, hogy ők a központ és semmi más nincs a világon, csak ők. PL.: Ha megyünk Pestre (bár én nem szeretek) és valamit megkérdeznénk, hogy hol van ez meg az, akkor jön a duma, hogy ő nem ér rá, mert siet. Bezzeg ha ő lejön vidékre, akkor milyen dolog már, ha nem segítünk szegény pestinek.
2009. aug. 8. 14:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, velem is előfordult már ez párszor... Bezzeg én azonnal segítsek a pestieknek...
2009. aug. 8. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Ó, ez csúnya off lesz, de tényleg van 10% a pestiekből, aki viszont segít... pl. én is segítek, ha tudok, ha megkérdezik, hol van ez vagy az.

Meg kellett védjem a pestieket, bocs :D

2009. aug. 8. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Bizony, van ilyen ki kit néz le játszma, de nekem sose jutna eszembe, hogy ezzel foglalkozzak tényleg.
2009. aug. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!