Ha 35 felett egy férfi egyedülálló, család nélkül, miért nézik le sokan? :S
3 tipikus mondat az ilyen független pasiktól, és a valós jelentésük:
- kalandos az életem=mindig más csajom van, de már unom őket
- jól érzem magam így=magányos vagyok kicsit nagyon
- mindig úton vagyok=menekülök a problémák elől
Óriási a különbség aközött, hogy v.ki szeret pl. sportolni, meg aközött, hogy a hobbijával takarózik, hogy miért f*sik a felelősségvállalástól, és miért egy önző majom.
Gratulálok, hogy még mindig nem jutottál el odáig, hogy normális felnőtt emberként viselkedj, ne egy idióta, felelőtlen tizenéves kölyökként!
Azért bánt téged a dolog, mert te is tudod, hogy nem normális az az életmód, amit folytatsz.
A házasság, pedig, nem börtön, a feleség nem csicska, a férj nem papucs, a gyerek meg nem unalomból lett megszülve. Vannak olyan családok, akik nem hitelből élnek, hanem beosztják a pénzüket, és gyűjtenek külön számlán.
NŐJJ FEL!
én megértelek,Kérdező,én is ilyen vagyok! Csak nőben.
Szeretem a függetlenséget,még tanulok,meg dolgozom is,azzal randizom akivel akarok. Ennél jobb nincs ;))
30/N
Tömören válaszolok.
A jog szerint, az egyén szabadságának a mások zavarása a határa.
Akinek ez nem tetszik, amit a kérdező felvetett, az nyilván zavarja azokat, akik kritizálnak.
Hogy miért, az nyilvánvaló.
Ezt nem fogják sokan érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!