Ha 35 felett egy férfi egyedülálló, család nélkül, miért nézik le sokan? :S
ma 13:15
Ja, aztán 10 év múlva meg itt rinyál majd, hogy se kutyája, se macskája, és bár a környék összes csaja már megvolt neki, mégsem áll vele szóba egyik sem. Szép életkilátások :) Egyszer fel kell nőni a kamaszkorból, úgy tűnik ezeknek a pasiknak ez nem sikerül...
ma 13:23
De ez akkor sem lehet kifogás, hiszen annyi mindenkit látok, akiknél ez a kettő igenis nagyon szuperül működik egymás mellett...
Én még csak 28 vagyok, de már tudom, hogy nem akarom lekötni magam soha egy hosszú kapcsolatban. Tudom magamról, hogy úgyis megcsalnám, és kilépnék belőle, mert nekem kell a változatosság. Mindennek megvan az előnye/hátránya. Ha van családod, gyereked, az biztonságot nyújt, hozzájuk mindig hazamehetsz, otthon várnak. De mindig ugyanaz a nő vár, egy idő után már nincs új közös téma, az utolsó részletig kiismeritek egymást, eljön az unalom minden téren. Teljesen le vagy kötve, a szabadságnak lőttek, és egy életen át el kell viselned egy másik ember minden gondját, baját, rigolyáját. Ez túl nagy ár egy családért.
Lehet, hogy engem otthon nem várna gyerek és feleség, de az aktuális barátnő igen. Ha a másik már nem érdekes számomra, akkor otthagyom. Egy nős férfi ilyenkor kétségbeesik, mert mit tehet? Megoldja a gondokat. És ha nem lehet? Össze van láncolva a másikkal, tehetetlen. Ha válnak, akkor viszik a gyerekét, a pénze egy részét, talán a házát is. Tudjuk, hogy milyenek a mai házasságok, kapcsolatok. Nagy részük katasztrófa.
Ezek után meg lehet érteni, hogy valaki ebből nem kér.
Nem nézem le a házasokat, csak nem értek egyet velük. Cserébe engem se nézzen le senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!