Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimennél majdnem 40 évesen...

Kimennél majdnem 40 évesen külföldre a szerelmedért?

Figyelt kérdés

A történet hősnője nem én vagyok, csak csodálkozom, mit produkál az élet, és érdekel a véleményetek. :)

Szóval van egy ismerősöm (nő), a harmincas évei második felében jár. Soha nem volt férjnél, gyereke valami miatt nem lehet. Bár általában volt valakije, soha nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba, inkább szép karriert épített.

Néhány éve viszont megismerkedett egy svéd férfival, akivel egymásba szerettek. Azóta távkapcsolatban élnek, de egyre többet beszélnek róla, hogy az ismerősöm kiköltözik hozzá. Csak az a baj, hogy a magyar diplomáját kint nem fogadják el, így sokmindent nem tud majd ott csinálni. (Igaz, folyékonyan beszél svédül). A férfi nem költözik Magyarországra, mert kint vannak a gyerekei.

Ti beleugranátok ilyen idősen a totális bizonytalanságba, hogy azzal éljetek, akit szerettek?

2010. nov. 22. 20:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem tudom, tudná-e külföldről irányítani, ennyire nem vagyok otthon a témában. :)
2010. nov. 22. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha otthon szep karriert epitett,akkor en a helyeben meggondolnam a kulfoldre koltozest.Papirokat meg kell szereznie,hogy kinn letelepedjen,evekbe is telhet.A diplomat nem fogadjak el,akkor nem valogathat a munka teren.Baratai nem nagyon lesznek,mert egy idegen orszagban mas a kultura,teljesen mas minden,nincs szulo,testver,egy igazi jobarat.A srac esetleg Magyarorszagrol vandorolt ki?

Aki elt mar kulfoldon hosszabb idot az tudja mirol irok.

Ha megis mennek,akkor Magyarorszagon nem adnek fel mindent,lakas,melohelyet.Kimennek latogatoba egy kis idore es ha nem jon be akkor van visszaut.

Hosszu evek ota elek kulfoldon.

2010. nov. 22. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:

21.25

39/N

2010. nov. 22. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:

A vegyes házasságok 70%-a elöbb utobb felbomlik.Én már ezt végig csináltam , tul vagyok utolso felvonáson is.Még egyszer nem költöznék ki!A szerelem gyorsan elmulik és utána csak az egyéni érdekek maradnak meg.Ebben a korban még kevesebb az idö.

A téli depresszios sötétség miatt csak délebbre ajánlatos menni.Ha a svéd Romeo a gyerekei miatt nem akar a szerelméhez költözni akkor gyanus a dolog.

2010. nov. 22. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális dolog, hogy a gyerekeit részesíti előnyben. A gyerek mindennél fontosabb. Ha valaki ezt másképp gondolja annak nagyon nagy gáz van az értékrendjével.
2010. nov. 22. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Távkapcsolat nem biztos, hogy együtt élve is működik. Ha a másik fél semmi áldozatot nem hajlandó hozni, én sem adnám fel érte az egész életemet.
2010. nov. 24. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
12,23 újra, az ilyen kapcsolatokkál általában azt takargatják az emberek, hogy tul.képpen még mindig egyedül vannak. Távkapcsolat... van is, mert lehet róla beszélni, nincs is, mert nem vagy együtt senkivel. De mivel "hivatalosan" van párod, nem kell görcsölni, hogy egyedül maradsz, nem kell társat keresni és kudarcokat elszenvedni. Ez egyfajta menekülés.
2010. nov. 24. 12:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Érdekes meglátások, bár nem tudok minddel egyet érteni. Nem baj, az a szép, hogy nem vagyunk egyformák. :)

Köszi mégegyszer!

2010. nov. 25. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!