Kimennél majdnem 40 évesen külföldre a szerelmedért?
A történet hősnője nem én vagyok, csak csodálkozom, mit produkál az élet, és érdekel a véleményetek. :)
Szóval van egy ismerősöm (nő), a harmincas évei második felében jár. Soha nem volt férjnél, gyereke valami miatt nem lehet. Bár általában volt valakije, soha nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba, inkább szép karriert épített.
Néhány éve viszont megismerkedett egy svéd férfival, akivel egymásba szerettek. Azóta távkapcsolatban élnek, de egyre többet beszélnek róla, hogy az ismerősöm kiköltözik hozzá. Csak az a baj, hogy a magyar diplomáját kint nem fogadják el, így sokmindent nem tud majd ott csinálni. (Igaz, folyékonyan beszél svédül). A férfi nem költözik Magyarországra, mert kint vannak a gyerekei.
Ti beleugranátok ilyen idősen a totális bizonytalanságba, hogy azzal éljetek, akit szerettek?
33 évesen én megtettem.Kimentem a szerelmem után Angliába..
Nem mondom,hogy könnyű volt,mert szinte a nulláról indultam...de kit érdekel? Engem nem..Boldog vagyok,szerelmes,van munkám...élvezem az életet..
38/N
Már mér lenne irigy?
Egyébként nem, nem minden vállalkozást lehet külföldről irányítani (te jó ég mekkora marhaság ez, nem is tudom miért reagálok rá).
Köszi a válaszokat!
A kommentet azért írtam, hogy jobban megvilágítsam a helyzetet, hogy miért nem olyan egyszerű. És ha elolvastad volna az első mondatomat, abból kitűnik, hogy a legkevésbé sem irigylem őt, hanem foglalkoztat, hogy milyen nehéz döntések elé állíthat minket az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!