Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimennél majdnem 40 évesen...

Kimennél majdnem 40 évesen külföldre a szerelmedért?

Figyelt kérdés

A történet hősnője nem én vagyok, csak csodálkozom, mit produkál az élet, és érdekel a véleményetek. :)

Szóval van egy ismerősöm (nő), a harmincas évei második felében jár. Soha nem volt férjnél, gyereke valami miatt nem lehet. Bár általában volt valakije, soha nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba, inkább szép karriert épített.

Néhány éve viszont megismerkedett egy svéd férfival, akivel egymásba szerettek. Azóta távkapcsolatban élnek, de egyre többet beszélnek róla, hogy az ismerősöm kiköltözik hozzá. Csak az a baj, hogy a magyar diplomáját kint nem fogadják el, így sokmindent nem tud majd ott csinálni. (Igaz, folyékonyan beszél svédül). A férfi nem költözik Magyarországra, mert kint vannak a gyerekei.

Ti beleugranátok ilyen idősen a totális bizonytalanságba, hogy azzal éljetek, akit szerettek?

2010. nov. 22. 20:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Simán. Mi veszítenivalója van?
2010. nov. 22. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát, ha annyira komoly a dolog, akkor igen, és lediplomáznék ott is. Úgyis értenék a dologhoz, szóval nem hiszem, hogy nehezemre esne, főleg ha a nyelvvel nincsenek problémáim.
2010. nov. 22. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
igen mennék...mi veszteni valóm lenne? Ha nem működik legfeljebb hazajönnék...
2010. nov. 22. 21:03
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

33 évesen én megtettem.Kimentem a szerelmem után Angliába..

Nem mondom,hogy könnyű volt,mert szinte a nulláról indultam...de kit érdekel? Engem nem..Boldog vagyok,szerelmes,van munkám...élvezem az életet..

38/N

2010. nov. 22. 21:04
 5/18 A kérdező kommentje:
Annyi a veszteni valója, hogy itthon van egy nagyon jól menő állása (félig az övé is a vállalkozás, nem tudom, bonyolult), amit kábé tíz éve épít, és érthető módon nem szeretné eldobni.
2010. nov. 22. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát.. tényleg nehéz elindulni, de van, ha ez az egyetlen esélye, hogy megtalálja a szerelmet? A boldogság fontosabb, mint a karrier.. legalábbis szerintem.
2010. nov. 22. 21:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig attól függ mi teszi őt boldoggá. Ha a karriere akkor maradjon, de ha ez a férfi, akkor menjen.
2010. nov. 22. 21:12
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
A vállalkozást külföldről is lehet irányítani. Te meg irigy vagy.
2010. nov. 22. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Már mér lenne irigy?

Egyébként nem, nem minden vállalkozást lehet külföldről irányítani (te jó ég mekkora marhaság ez, nem is tudom miért reagálok rá).

2010. nov. 22. 21:15
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A kommentet azért írtam, hogy jobban megvilágítsam a helyzetet, hogy miért nem olyan egyszerű. És ha elolvastad volna az első mondatomat, abból kitűnik, hogy a legkevésbé sem irigylem őt, hanem foglalkoztat, hogy milyen nehéz döntések elé állíthat minket az élet.

2010. nov. 22. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!